Skip to main content

Beste ouders en kinderen,

Komende zaterdag hebben wij voor jullie een bijzondere opkomst gepland. We gaan namelijk een bezoek brengen aan een echte sterrenwacht!

Op één van de mooiste plekjes in Twente, vlakbij het beroemde stadje Ootmarsum, ligt de Cosmos sterrenwacht. De sterrenwacht beschikt over verschillende expositieruimtes, een grote filmzaal, een prachtig planetarium en de grootste telescoop van Nederland. Cosmos is één van de grootste sterrenwachten van Nederland.

Voor komende zaterdag hebben wij een reservering voor onze groep. Echter, omdat de sterrenwacht pas om 19:30 uur open gaat, wordt het wel een late opkomst!

We verzamelen zaterdag om 18:30 uur bij ons clubhuis, en vertrekken om 18:45 uur richting de sterrenwacht in Lattrop.

Graag maken wij gebruik van een aantal ouders die willen rijden naar Lattrop, en die na ons bezoek de meerijdende kinderen weer thuis afzet (we verzamelen dus niet meer op het gebouw). We verwachten tussen 22:00 uur en 22:30 uur terug te zijn in Enschede.

Er is geen bijdrage nodig voor het programma.

Doe je mee? Stuur dan uiterlijk woensdag om 18:00 uur een aan- of afmelding naar de leiding, en geef ook even aan of je ouders willen rijden, en hoeveel passagiers er in de auto passen. Voor de rijdende ouders is er bij de sterrenwacht een kopje koffie, en jullie mogen ook mee naar binnen!

We mailen donderdag de ouders die willen rijden of dit nodig is.

Wil je alvast van alles lezen over de sterrenwacht? kijk dan op de website van Cosmos. We hopen jullie zaterdag te zien voor een bijzonder begin van jullie vakantie!

Tot zaterdag!

groet,
de leiding

Johannes, Mark, Iris, Hannah

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?