Skip to main content

Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers,

Van 7 t/m 12 maart is het weer zover: de jaarlijkse Jantje Beton collecte. Op werkdagen gaan we de deuren langs om geld op te halen en op zaterdag gaan de welpen, kabouters, verkenners en padvindsters collecteren in het centrum.

Dit jaar is een feestelijk jaar en daarvoor hebben wij veel geld nodig. De Jantje Beton collecte is voor ons de manier om dit binnen te halen, aangezien van elke euro de helft rechtstreeks naar onze groep (en dus onze leden) gaat. Dit geld besteden wij aan het laag houden van de contributie, aanschaf van nieuwe (spel)materiaal, tenten en het bekostigen van activiteiten.

Al jaren vragen wij ouders om mee te lopen op door de weekse avonden, helaas is het animo hiervoor meestal erg laag. Daarom doen wij nu met klem een beroep op u om mee te lopen. Eigenlijk verwachten wij dat van elk jeugdlid minstens één ouder een avondje meeloopt. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken kunt u na afloop nog lekker even een drankje doen en napraten met andere ouders. De collecteweek verloopt als volgt:

Werkdagen (7 t/m 9 maart)
Op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 maart van 19:00 uur tot 21:00 uur collecteren leiding, R&S en ouders (evt met hun kinderen). Elke avond is er vanaf 18:45 uur een leiding aanwezig die je kan voorzien van een collectebus. Vanaf 21:00 uur staat er een drankje en versnapering voor u klaar.

Op vrijdag 11 maart collecteren de R&S & Explorers tijdens hun opkomst. Deze opkomst begin vroeger dan normaal, namelijk om 19:00 uur. Jullie zijn allemaal aanwezig bij deze opkomst, is dit voor jou niet mogelijk dan loop je op een andere avond mee.

Zaterdag 12 maart
Bevers: Hebben opkomst van 14:00 uur tot 16:00 uur op het clubhuis.
Welpen en kabouters: Verzamelen zich in de stad bij het Ei van Co voor het Stadhuis om 12:30 uur. Om 14:30 uur stoppen met collecteren. U kunt rond deze tijd uw zoon/dochter weer bij het Ei van Co ophalen.
Verkenners en padvindsters: Verzamelen zich in de stad bij het Ei van Co voor het Stadhuis om 10:00 uur. Om 12:30 uur kunnen de kinderen zelf naar huis

Wij rekenen met jullie hulp op een hoge opbrengst dit jaar! Voor vragen kun je terecht bij de leiding.

Met vriendelijke groet,

Johannes de Boer
Secretaris Scouting ‘t Volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?