Skip to main content

Heb je zin in een lekker BBQ feestje? Nou dat kan! zaterdag 25 juni vindt er 1tje plaats op het terrein van het familieweekend. Aansluitend aan de opkomst op locatie wordt dit traditioneel en succesvol gedaan. Dit is een geweldig moment om leiding, bestuur en andere ouders beter te leren kennen. De weersvoorspellingen beloven veel goeds!

Meedoen is vrij simpel je houdt je gewoon aan de volgende punten:

  1. – BBQ is zelfvoorzienend. (eigen eten, drinken & BBQ)
  2. – Delen/ruilen is optioneel en aan te raden
  3. – De buurman is natuurlijk jaloers op jouw BBQ specialiteiten 😉
  4. – Aanmelden is niet nodig

 

Kampvuurspektakel

Na de BBQ vindt er een geweldig kampvuur speltakel plaats. Gezelligheid gegarandeert! Het kampvuurprogramma wordt geleid door “Menno the magnificent” en “Eddie Poppejopie”. Zij zullen jullie vermaken tot omstreeks 23:00. Vroegere uitstroommogelijkheden ivm slaaptijden kinderen is ingepland.

Overnachting

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen die avond te blijven kamperen. Ook hiervoor telt. zelfvoorzienend en superleuk om te doen met het gehele gezin. Hieraan zijn wel kosten gebonden. namelijk 5 euro per persoon per nacht. Dit kan en mag ook spontaan besloten worden op zaterdag. Weet je het nu al zeker dan wordt een aanmelding middels een mail vanaf onze contact pagina naar het leidingweekend op prijs gesteld.

zie voor meer informatie en locatie het nieuwsitem familieweekend 2011

Tot zaterdag allemaal!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?