Skip to main content

Zoals ieder jaar houdt scouting ‘t Volbert een familieweekend. Dit jaar vindt deze plaats in het weekend van 24, 25 & 26  juni. Desondanks dat deze informatie vrij laat verspreid is hopen we toch op een flinke opkomst.

Leuk om te vermelden! Eddie Poppe en Menno van Hove verzorgen een geweldig kampvuurprogramma op de zaterdagavond.

Omschrijving

Een heerlijk lui weekend voor alle families van ‘t Volbert. Niets moet, alles mag. Net voor de zomervakantie is dit natuurlijk dé gelegenheid om de tent uit te proberen. Er is wel een programma maar het is aan jullie om te beslissen of jullie hier wel of niet aan meedoen.

Iedere familie verzorgt hun eigen kampeerspullen en eten. Mocht je nou geen kampeerspullen hebben neem dan contact op met de materiaalbeheerder, Ron Kits. Als je het lief vraagt valt er misschien wel wat te regelen

Kosten:             5 euro per persoon per nacht.
Inschrijving:  is wel gewenst en kan door een mail te sturen naar familieweekend op onze contact pagina

Opkomst op locatie

Lukt het je niet om mee te gaan op dit weekend maar wil je wel een super gave opkomst. Dan moet je weten dat de opkomst wel op de locatie van het familieweekend is. De normale opkomst tijden worden hierbij gehanteerd

Locatie buitencentrum Beundersveld

Het buitencentrum is te bereiken door vanaf de A35 afslag 27 Haaksbergen te nemen. Op de rotonde aan het begin van Beckum rechts, direct daarna links, de Wolfkaterweg richting Bentelo volgen. Na anderhalve kilometer, na een bocht naar rechts, gaat U rechtsaf een zandweg in, de Torendijk. Na 100 meter kunt U uw auto op de Torendijk parkeren en gaat U te voet rechtsaf het pad langs de bosrand in.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?