Skip to main content

Beste ouders en of verzorgers jeugdleden,

Het nieuwe scouting seizoen is alweer begonnen en binnenkort staat het overvliegen al weer te gebeuren. Overvliegen is 1 van de spannende momenten die een scout in een jaar mee gaat maken. Maar er zijn nog veel meer dingen. Weekendkampen, nieuwe leiding, kersthike en natuurlijk het zomerkamp. En aankomende zomer wordt het wel een hele bijzondere!

Over deze onderwerpen en nog vele andere willen we graag jullie als ouder voorbereiden. Ook vinden het belangrijk dat jullie weten wie wij zijn en wat wij doen. Het is immers zo dat we maar mooi wel weer al die gekke dingen doen met jullie kinderen.

Daarom hebben we ook dit jaar weer een ouderavond op het programma staan. Echter is die wel net een tikkeltje anders dan normaal. Dit jaar beginnen we met een algemeen informatie stukje vanuit de groepsbegeleiding. Hierin wordt onder andere het aankomende lustrum jaar en Jambovo besproken. Weet je niet precies wat dit inhoudt? Dan is het des te belangrijker om er bij te zijn. Weet je wel wat het inhoudt! Dan weet je precies waarom het zo belangrijk is om er bij te zijn.

Na het algemene stuk wordt er tijd genomen om even per speltak bijeen te komen. De speltak teams zullen dan zichzelf voorstellen en wellicht nog wat leuke zomerkampfoto’s presenteren.

De ouderavond vindt plaats op zaterdag 8 oktober. Het begint om 19:00. Wil je genieten van een beetje koffie en of thee? Kom dan al om 18:45!

Met vriendelijke groet,

De groepsbegeleiding
Ron Kits & Jeroen Grijsen

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?