Skip to main content

>> Direct inschrijven!
Inschrijving sluit [fergcorp_cdt_single date=”11-12-2011 23:59″]

Beste leden,

In het weekend van 16-17-18 december is het eindelijk zover: de Kersthike 2011!! Het wordt een prachtige, uitdagende tocht in Enschede en omgeving.

In deze post vinden jullie relevante informatie over kosten, tijden en inschrijven.

De kersthike begint op vrijdagavond 16 december voor de oudere speltakken. Op zaterdagavond 17 december is het afgelopen voor alle jeugdleden. De kaderleden kunnen nog een nachtje extra blijven slapen.

Wat is de kersthike?

De Kersthike is een jaarlijks terugkerende Volbert activiteit. Het is een van de meest gezellige activiteiten, omdat de hele groep, jong en oud, er aan mee doet! In het kort: Alle leden lopen een wandeltocht (aangepast aan hun leeftijd), en komen uiteindelijk aan op hetzelfde eindpunt, alwaar we samen een heerlijke kerstmaaltijd eten.

Koffie & looproute voor ouders

Bij de startlocatie van zaterdagochtend (waar de welpen starten) zorgen we dit jaar voor koffie en iets lekkers voor alle ouders. Ook als je een scouts of explorer op vrijdagavond al wegbrengt ben je van harte welkom.

Helemaal leuk is dat ouders dan ook zelf mee kunnen doen aan de kersthike! We bieden voor meelopende ouders een zwerftocht aan die vanaf het startpunt op zaterdag naar het eindclubhuis loopt. Dus neem allemaal je kerstversiersels voor een mooi versierde tas en kleding.

Hieronder vind je per speltak de informatie over tijden en kosten.

Bevers

De jongste speltak zal op de zaterdagmiddag een klein stukje van de route lopen, samen met hun leiding. Ze komen dan uit op het eindclubhuis, waar ze samen met de leiding het clubhuis zullen versieren.

Welpen (jongens en meisjes)

Voor deze speltak is er een langere spannende route uitgezet door de bossen. Ze lopen samen met hun leiding. De lengte van de route is uiteraard prima geschikt voor de leeftijd van onze Welpen. Onderweg stoppen ze bij een aantal verschillende posten.

Scouts (jongens en meisjes)

De scouts beginnen vrijdagavond (16 december) al met de kersthike. Voor hen is er een route uitgezet door de bossen in onze omgeving. Onderweg zal er een post zijn. De kinderen komen aan op een lekker warm clubhuis, waar nog wat lekker warms te drinken en te eten zal zijn. Op het clubhuis bliven we overnachten, de volgend ochtend beginnen we aan het tweede gedeelte van de route.

Vergeet vooral niet je slaapspullen. Dit neem je mee in je eigen rugzak.

Explorers, stam, SOS

De explorers en oudere leden beginnen op vrijdagavond of zaterdagochtend. Zij kunnen er voor kiezen om zaterdagnacht te blijven overnachten.

Tijden

De tijden en locaties voor de kersthike staan op deze Google Map

Aanvang vrijdag (Scouts, explorers, stam, SOS): 19:30 uur, Clubhuis ’t Volbert
Aanvang zaterdag (Welpen, ouders): 11:00 uur, Clubhuis Lambarene
Aanvang zaterdag (Bevers): 14:00 uur, IJsbaan Twente (bij de Go Planet)

Einde zaterdag (jeugdleden): 20:00 uur, Landgoed Algoed

Kosten

De kosten zijn dit jaar:

Bevers : 5 euro
Welpen : 9 euro
Scouts : 15 euro
Explorers / Stam / SOS : 17,50 euro
Leiding / LIOs : 0 euro
Ouders : 5 euro

De betaling gaat via automatische incasso. Bij inschrijving wordt er gevraagd om je bankrekeningnummer. Mocht je geen gebruik kunnen maken van automatische incasso, neem dan contact op met Jeroen Koch. In de week van 5 december wordt het bedrag afgeschreven van je bankrekening.

Inschrijven / Aanmelden

Inschrijven kan nu no

Inschrijven gaat met dit handige formuliertje. Ga naar het inschrijfformulier

Social networks

Natuurlijk zijn we tijdens de kersthike te vinden op Twitter en Facebook. Gebruik daarom #kh2011 en @hetvolbert voor al je tweets en updates.

contact en vragen

Voor vragen kun je via de mail contact opnemen met de kersthike-commissie. Voor financiele vragen of problemen mail je met Jeroen Koch.

Ga naar het contactformulier

Met vriendelijke groet,
De kersthike-commissie.

Johannes de Boer
Jeroen Koch
Tijs Weustenraad

>> Direct inschrijven!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?