Skip to main content

Beste meiden,

Traditioneel zijn er tijdens het paasweekeind altijd de HIT kampen. Ook dit jaar kun je aan een groot aantal leuk en uitdagende kampen meedoen. Zo is er bijvoorbeeld een ruiterkamp, kokkamp, ouder-kind kamp, zeilkamp, gpstocht, beauty-hit, zwerftocht, techhit, expeditie robinson kamp, enz. Voor een overzicht van alle HITs kijk je op https://hit.scouting.nl/hit-activiteiten .

Wil je meedoen met een groepje van 2, 3 of 4 scouts? Ga je dan snel opgeven, want de HITs lopen altijd snel vol! Aanmelden kan ook via de HIT website: http://hit.scouting.nl .

Meedoen aan een HIT is een onvergetelijke ervaring waarin je wordt uitgedaagd op jou favoriete interessegebied.

Jullie hebben vorige week al flink zitten snuffelen in de HIT courant, maak dus snel je keuze. De leiding gaat ook op HIT (de bourgondische puzzeltocht in Zeeland) dus er is met pasen in ieder geval geen opkomst (volgens planning).

Groet en tot vanmiddag!
Johannes, Hannah, Douwe

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?