Skip to main content

Beste iScoutgroep,

Over acht dagen dan een week is het zover, dan vind iScout 2012 plaats. Zoals bij elke reis is een goede voorbereiding belangrijk, zo ook bij de iScout wereldreis. Daarom bij deze de inpaklijst:

  • Een flinke groep (rover)scouts. Opgesplitst in een doe-opdrachten team, een reisvragen team en een voor de grote groepen nog een werkstuk team.
  • Computers met Google Chrome (ander browsers zijn waarschijnlijk niet goed genoeg).
  • Een redelijke internetverbinding op het clubhuis.
  • Grote (A3 formaat of groter) vlaggen met je groepsnaam en “iScout 2012”.
  • Fotocamera’s of smartphones (met opladers en kabeltjes).
  • Fietsen, auto’s en chauffeurs.
  • Geheim, nieuw en afgeschermd Twitteraccount (zie verderop).
  • Voor de fanatiekelingen: beamers, whiteboards, stopwatches, taakverdelingen, aanvalstrategie en crisiscentrum met rode telefoon.

Doe-opdrachten via twitter
Direct vanaf je smartphone de foto van de doe-opdracht inleveren? Dat kan via Twitter! Maak daarvoor een nieuw Twitteraccount aan, hou de naam geheim en scherm de tweets zodat de concurrentie niet mee kan kijken. Gedetailleerde informatie hierover komt op de spelwebsite te staan. Natuurlijk kan je nog steeds doe-opdrachten inleveren via de spelwebsite.

Op 3 maart & Audiotour
Rond het krieken van de dag krijg je een e-mail met daarin de inlogcodes en een link naar de iScout spelwebsite.
Vanaf 17.00u kan je inloggen op de iScout spelwebsite, je groepsfoto inleveren en een audiotour volgen. In de audiotour wordt alles over de iScout spelwebsite uitgelegd en komen de spelregels nog eens kort aan bod tezamen met wat hints.
Om 19.00u begint het spel op een bijzondere manier op 6. Vier uur later is het spel afgelopen en nog eens een uur later is de eindstand bekend.

Vragen aan de Reisleiding
Tot 12.00u op 3 maart kan je de Reisleiding bereiken per e-mail. Heb je kort voor het spel of tijdens het spel vragen over iScout? Dan kan je vanaf 17.00u terecht in de helpdesk chat op de iScout spelwebsite. Daar kan je een-op-een chatten met de helpdesk. Er is geen IRC chat en tijdens het spel en mailen naar de Reisleiding heeft dan ook geen zin.

Twitter en Facebook
Natuurlijk is het voor alle 3224 deelnemers aan iScout leuk om te zien hoe de voorbereidingen gaan de andere groepen in het land. Twitter daarom over je voorbereiding, foto’s van de internet antenne, frikandellen en zo al niet meer. Of plaats ze op de iScout facebook pagina: facebook.com/iScoutGame. En natuurlijk gebruik je #iScout12 in je Tweets.

Heb je nog vragen, bekijk dan eens de reisgids op iScoutGame.nl/reisgids of stuur een e-mail naarreisleiding@iScoutGame.nl.

Groetjes,
De Reisleiding
facebook.com/iScoutGame
twitter.com/iScoutGame

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?