Skip to main content

Beste Volberteers,

Zaterdag is het eindelijk zo ver! De iScout 2012.

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder die lid is, of betrokken is bij Scouting ’t Volbert, kan nog meedoen. De meeste leiding, stam, en sos hebben zich al opgegeven, maar stuur voor de zekerheid nog even een mail naar mij met

1. Ja, ik DOE mee
2. Ja, ik EET mee
3. Nee, ik haak toch af (indien je eerder hebt toegezegd om mee te doen)

Het plan is als volgt.

Zaterdag om 16:30 sluiten we de opkomsten af, en beginnen de voorbereidingen van iScout. Lees bijgevoegde mail van de organisatie goed door, zodat je weet wat je te wachten staat.

We pakken bij ons clubhuis de aanhanger in met hout en ander materiaal. Tussen 1700 en 1800 vertrekken we richting de campus. Lukt het je niet om om 1630 bij het clubhuis te zijn, dan verwachten we je uiterlijk 1800 op de campus. Daar krijgen we uitleg en maken we onze groepsfoto.

Gedurende de iScout zijn we te gast op de campus van de Universiteit Twente, in het gebouw Bastille, Drienerloaan 5. Dit is het gebouw naast het theater. (http://maps.utwente.nl/index.php?id=116)

@Stam, willen jullie vrijdagavond 4 vlaggen maken? Er moet iig ‘Volberteers’ en ‘iScout 2012’ op staan.

Neem je zaklamp, zakmes, camera, telefoon, fiets, auto of scooter mee. Want mobiel en multimediaal moeten we zeker zijn.

Om 2300 is het spel afgelopen, dan ruimen we snel op. Afsluitend kun je een drankje doen in de vestingbar, of richting stad en huis.

De deelnamekosten zijn 5 euro (tenzij we eten gaan afhalen, dan komt er nog wat bij!)

Heb jij nog vrienden van ander scoutinggroepen die ook graag mee willen doen, neem ze mee en geef de namen aan ons door.

Wij hebben er zin in, we gaan winnen!
groet en tot zaterdag,
Johannes, Benjamin, Ron,

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?