Skip to main content

Voor alle Bevers, Welpen, Scouts, Explorers, Stam & Leiding hebben we een super leuke wedstrijd bedacht.  Een Bak ze Chocolade Bruin Brownie Bak Wedstrijd. ofwel de BCBBBW Wat je makkelijker vindt.

Het idee

Iedereen, maar dan ook echt iedereen bakt thuis een mooi plaat vol met de allerheerlijkste brownies die Enschede ooit gezien heeft. Deze nemen we mee op 10 maart tijdens de Jantje Beton collecte in de binnenstad. Jouw brownie zal getest, geproefd & beproefd worden door een culinair hoogstaand jury team. Er worden onder 4 categorieën prijzen verdeeld noemende:

  1. Bak Bever 2012
  2. Smul Welp 2012
  3. Smakkende Scout 2012
  4. Gare Malle 2012

Heel Veel Brownies

De jury proeft er maar 1 en toch vragen we om een volle plaat brownies? Dit doen we zodat we wat uit te delen hebben tijdens de Jantje Beton collecte. Veel leuker voor jou & veel leuker voor de donateurs die geld in de collecte bus doen.

Recept & Tips

De brownie’s bak je dus zelf thuis. Gezellig samen met je vader en/of als je moeder het zou kunnen met haar 😉 Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Maar soms zit de kwaliteit hem juist in de eenvoud. De benodigde ingrediënten dien je zelf aan te schaffen. Hieronder een paar geweldige links naar pagina’s voor de heerlijkste brownie’s. Het is super leuk om te bakken dus probeer ze allemaal. 😀

  • OKOKO recepten (15 verschillende)
  • Smulweb de lekkerste (naar eigen zeggen)
  • Albert Heijn (Eenvoud kan het zijn)
  • Mijnreceptenboek (25 verschillende gekke & vreemde)

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?