Skip to main content

Beste meiden,

Volgend weekend is het Twents Voorjaarskamp. Velen van jullie hebben echter andere plannen. We hebben daarom met de leiding besloten dat onze speltak alleen op zaterdag meedoet.

Dat betekent dat we zaterdag om 09:30 uur beginnen op het TVK kampterrein. Het programma duurt tot 17:00 uur. Het wordt een fantastische dag met een high-rope, gps-grafity, film maken, levend mijnenveger, dance dance revolution, en nog veel meer supergave activiteiten

De kosten zijn 7,50 euro. Je kunt dit overschrijven naar 5123414 tnv J. de Boer te Enschede.

Heb je gezegd dat je niet mee gaat op het kamp, maar wil je nu de zaterdag wel langskomen? Dat kan natuurlijk! Stuur een mail naar de leiding.

Naast dat je aan ons doorgeeft dat je meegaat, is het ook nodig dat je aan de organisatie enkele persoonsgegevens doorgeeft. Vul daarom voor het TVK het formulier op deze website in: http://www.twentsvoorjaarskamp.nl/meedoen/grid/.

Groetjes en tot zaterdag!

PS.
Heb je het familieweekend van 16 juni al in je agenda staan? We hebben dan opkomst op het Beundersveld te Beckum (Torendijk 21). We vinden het natuurlijk super gezellig wanneer je met je familie het hele weekend (of alleen zaterdagnacht) lekker komt kamperen. Ook kun je met je familie lekker blijven BBQen na de opkomst, aan het kampvuur meedoen, en daarna weer naar huis.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?