Skip to main content

Lieve scouts en scouting liefhebbers,

Dit jaar is terug van weg geweest: de Explorer-Excellente Ontbijt Service!! Om het familieweekend nog toffer te maken dan dat het al wordt,
bieden de explorers jou een super-de-luxe ontbijt aan, voor slechts €4,00 p.p. per ontbijt. Het is de bedoeling dat we het geld kunnen gaan gebruiken voor het zomerkamp van de explorers.

Het ontbijt bevat:
2 witte / bruine bolletjes (wit- of bruin zolang de voorraad strekt 🙂 )
1 krentenbol
1 gekookt ei
1 glas sap
1 thee / koffie
1 mini bakje jam
1 mini hagelslag
2 mini boter
1 plak ham
1 plak kaas

Het ontbijt dat je hebt bestelt, kunt je dan ophalen bij een centraal punt, dat we aan het begin van het kamp aanwijzen.
Je kunt het ontbijt op zaterdag en zondag ophalen tussen 8:00 en 11:00 ‘s morgens.

Het enige wat je hoeft te doen is even een email sturen naar astrid@volbert.nl waarin je aangeeft voor hoeveel personen je een ontbijt wil bestellen. En natuurlijk ook of je voor 1 dag of voor 2 dagen een ontbijt wil bestellen.

Graag horen wij van je uiterlijk vrijdag 15-06-2012.

Heb je je nog niet aangemeld voor het familieweekend in Beckum aankomend weekend maar wil je wel graag mee? Doe dit dan snel door een mailtje te sturen naar familieweekend@volbert.nl!

Op zaterdag vindt de familie-bbq plaats, wil je alleen op zaterdag gezellig komen bbq-en dan kan dat natuurlijk ook! Je bent van harte welkom! Denk er hierbij wel aan dat je zelf verantwoordelijk bent voor het meenemen van het bbq materiaal en eten / drinken.

Met vriendelijke groeten.
Astrid van der Veen,
Explorer van het volbert

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?