Skip to main content

Beste Welpenmeisjes,

Hierbij de laatste informatie over het kamp van volgende week:

Aanvang
Dinsdag 24 juli verzamelen we om 10.00 op het kampterrein in Soest.

Einde van het kamp
Het kamp is zaterdag 28 juli om 12.00 afgelopen.

Contact met de leiding
Tijdens het kamp is Evelien bereikbaar voor noodgevallen. Haar telefoonnummer is: 06 29 20 86 28. Wij verzoeken jullie met klem om de meiden zelf geen telefoon mee te geven. Mocht er behoefte zijn om contact te hebben met het thuisfront, dan verloopt dit via de leiding. Voor niet dringende vragen zijn wij via mail bereikbaar.

Paklijst
Natuurlijk is het belangrijk om kleding mee te nemen zodat jullie voorbereid zijn op zonnig, regenachtig, warm en koud weer. We gaan in ieder geval zwemmen, maar ook ‘s avonds tot laat bij een kampvuur zitten. Om een goed idee te krijgen van alle zaken die je in zou moeten pakken: http://nl.scoutwiki.org/Paklijst . Daarnaast hebben spionnen natuurlijk nog een aantal speciale attributen nodig: een mantelpakje (of iets wat hierop lijkt) De dames zijn namelijk deze week accountants. We willen wel vragen of jullie geen make-up willen meenemen, wij zorgen er voor dat dit aanwezig is tijdens het kamp voor bijvoorbeeld de bonte avond.
Aangezien we in het bos zitten zijn anti-muggen maatregelen zeker geen slecht idee!

Fiets meenemen
Omdat de afstanden daar naar de verschillende activiteiten net iets makkelijker af te leggen zijn per fiets zou het fijn zijn als jullie allemaal de fiets mee kunnen nemen. Mocht dit nu heel lastig worden dan is er zaterdag ochtend rond 10 uur een mogelijkheid om de fiets per vrachtwagen vanaf het clubhuis ’t Volbert naar Soest te laten brengen. Neem even contact met ons op per e-mail als je hier gebruik van wilt maken.

Overnachten
Ondanks dat we de beschikking hebben over een clubgebouw met douches overnachten we, net zoals vorig jaar, in kleine tenten. Tot nu toe laat de zomer ons aardig in de steek, dus het is wel handig om er op te letten dat je een warme slaapzak mee hebt en een goed matje.

KIF’s
Als je nog geen KIF hebt ingevuld dit jaar, dan is het handig om deze nog even van de website te downloaden en deze naar ons toe te sturen. Mochten er veranderingen zijn in de KIF’s die we al hebben dan zien we dit ook graag te gemoed op de e-mail.

Wij hebben er erg veel zin in en kunnen niet wachten tot volgende week!

Groetjes,
Oe, Mang, Raksha en Baloe

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?