Skip to main content

Beste verkennerouders,

Aanstaande zaterdag verzamelen we om 10:00 uur op ’t Volbert. We pakken dan gezamenlijk de vrachtwagen in en vertrekken daarna richting Soest. Alle fietsen van de welpen, kabouters, verkenners en padvindsters kunnen hierin mee. Zaterdag 28 juli zullen we om 14:00 uur weer op ’t Volbert terug zijn. De kamplocatie is het terrein van de HMG, Sparrenlaan 22 in Soest. Alle 11 verkenners gaan mee op zomerkamp. Het leidingteam zal tijdens het kamp worden aangevuld met een 4e man, Simon Jansen. Hij was een paar jaar geleden nog leiding bij de verkenners van ’t Volbert en heeft aangeboden te helpen tijdens dit kamp.

Carpoolschema voor 11 personen:


(ouders van)
Heen: Jesse(4), Simon(4), Daan(3)
Terug: Pim(3+1w), Dirk(5+1w), Niels&Chiel(4) (+1w: plus een welp)

Zaterdag 21 Juli worden de carpoolchauffeurs om 10:00 verwacht op ’t Volbert. Op zaterdag 28 juli worden ze om 11:30 verwacht aan de Sparrenlaan 22 in Soest. Mocht er iets niet kloppen aan het schema, laat het ons dan zsm weten!

Opblaasbootjes

We zijn nog op zoek naar opblaasbootjes! Heb jij een 1, 2, 3 4,…10 -persoons opblaasboot?? Neem hem dan mee op zomerkamp. Laat het even weten aan de leiding via verkennerleiding@volbert.nl ! Als er bootjes tekort komen, moeten we ze kopen namelijk.
Tot nu toe: opblaaskano gerard(1), bootje simon(2), dominique(2), niels(1,5), alon (2), …

Kaartjes sturen:

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een kaartje te sturen naar uw zoon. Graag het kaartje voor dinsdag (24 juli) op de post doen! U kunt ook een kaartje terug verwachten.
Postadres:
Sc. ’t Volbert
t.a.v. Verkenner XXX
Egeltjespad 5
3766AZ Soest
(Niet naar de Sparrenlaan sturen, is geen postadres)

Thema:


We gaan tijdens het zomerkamp proberen aan te tonen dat wij “de soldaten van Soest” de rechtmatige erfgenaam zijn van de Graaf van Soest, die onverwacht is overleden. We zullen het ondermeer moeten opnemen tegen de brandweervrouwen (padvindsters),
boeren (welpen) en de accountants. Dat kan nog spannend worden! Omdat wij soldaten zijn mag je themakleding meenemen die hierbij past.

Hike


Tijdens het kamp is er een 2 daagse hike met 1 overnachting. Zorg dus dat je je hikerugzak meeneemt. De spullen die je niet nodig hebt tijdens de hike kan je natuurlijk gewoon op het kampterrein in je tent achterlaten.

Paklijst:

fiets
opblaasboot
waterpistool
leger/soldaten themakleding
adressen(oma, ouders,…) en postzegels voor het schrijven van kaartjes (kaartjes krijg je van ons)
uniform, das
slaapzak
matje
hikerugzak
bidon of flesje
wandelschoenen
voldoende kleding (het kan heet en koud zijn)
warme trui
sportkleding: korte broek, t-shirt, schoenen
zwembroek en badhanddoek
regenkleding
bord,mok,bestek
theedoek
handdoek,washand
tandenborstel, tandpasta
iets te lezen
zakgeld (maximaal 10 euro, echt niet meer!!)
zaklamp
(vuilnis)zak voor vieze kleding
Een recent Kamp-Informatie-Formulier (KIF) (zie downloadgedeelte website)

Mocht er tijdens het kamp iets zijn waarvoor u de leiding wilt spreken dan kunt u ons bereiken via 06-23888103 (telefoon Tim). Bijvoorkeur ’s avonds na 21:00 uur bellen.

Hopelijk hebben wij jullie hiermee voldoende geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen zijn, stuur ze dan naar verkennerleiding@volbert.nl

Met vriendelijke groet,

Menno, Tim, Mark en Simon
de Verkennerleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?