Skip to main content

Beste ouders en welpen,

In deze post vinden jullie alle aanvullende informatie voor het Jambovo zomerkamp 2012. Let op: Andere informatie over bijvoorbeeld tijden en locatie staan op www.volbert.nl/jambovo.

Noodtelefoonnummer

Tijdens het zomerkamp zijn wij voor noodgevallen te bereiken op 06-26945839 van Martijn Hendrikx.

Paklijst

 • Een slaapzak en een zachte isolerende ondergrond (bijvoorbeeld een matje)
 • Een warme jas & regenkleding
 • Warme kleren voor bij het kampvuur
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
 • Pyjama
 • Zwemkleding met handdoek
 • Theedoek
 • Keuken handdoek
 • Uniform met das
 • Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek
 • Evt. Medicijnen (geef je dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding)
 • Zaklamp
 • Zonnebrandcrème
 • Antimuggen spray
 • Zakmes met naamlabel (wordt aan het begin van het kamp door de leiding ingezameld).
 • Bord, Mok, Bestek voorzien van naamlabel.
 • Fiets in goede staat
 • Themakleding (trek kleren aan waardoor je eruit ziet als boer)
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd 🙂

Carpoolen

Het kampterrein is een stukje rijden. Daarom wordt carpoolen aanbevolen. De welpen die zich hebben opgegeven voor het Jambovo ontvangen een mail met telefoonnummers. Je kunt dan zelf met andere ouders het carpoolen afstemmen.

Fiets

Zoals jullie het al in je paklijst lezen hebben jullie een fiets nodig op het zomerkamp. Wij zullen hiermee kleine afstanden fietsen naar het zwembad of het vliegveld Soesterveld, etc. Zorg ervoor dat jouw fiets in een goede staat is.

Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je fiets op het kampterrein in Soest komt. Je kunt het zelf meenemen op een fietsendrager of in een aanhanger. Ook zorg je zelf ervoor dat je fiets na het kamp terug in Enschede komt. Let op: Stem dit ook even goed af als je gaat carpoolen.

Echter begrijpen wij dat niet iedereen een fietsendrager heeft. Of dat niet alle fietsen in geval van carpoolen op de fietsendrager passen, etc. Daarom hebben wij een vrachtwagen geregeld voor het vervoer van je fiets. Mocht je dus zelf geen vervoer hebben voor je fiets, dan kan je fiets mee met de vrachtwagen op de heen- en terugreis.

Op zaterdag 21 juli lever je dan om 10.00 uur de fiets in op het clubhuis in Enschede. De fiets wordt dan in de vrachtwagen geladen en vervoerd naar Soest. Daar wordt je fiets op het kampterrein gestald. Let op: Je hebt dan geen beschikking over je fiets van zaterdag 21 juli t/m maandag 23 juli, tot je dinsdag 24 juli zelf op het kamp komt.

Op zaterdag 28 juli is ons kamp om 15.00 uur afgelopen. Er zal dan diezelfde dag ook een vrachtwagen terug naar Enschede rijden met alle fietsen. Zodra de vrachtwagen weer in Enschede is, kun jij je fiets bij het clubhuis ophalen.

Overige info

 • Op dinsdag worden bij de ontvangst alle zakmessen ingenomen. Uit veiligheidsoverwegingen mogen welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 • Het is niet toegestaan om zakgeld mee te nemen.
 • De leiding zorgt voor voldoende eten, drinken en tussendoortjes. Daarom kun jij je snoep en andere lekkers thuislaten. Wordt er lekkers of snoepgoed gevonden, dan beschouwt de leiding dit als “lekkers voor de leiding” met alle gevolgen van dien 😉
 • Om alle verwarring te voorkomen: de tijden die genoemd zijn op www.volbert.nl/jambovo zijn breng- en haaltijden, in tegenstelling tot sommige andere speltakken, in Soest en niet op het clubhuis in Enschede.

Tot het slot kun je voor vragen contact opnemen met de leiding. De leiding heeft heel veel zin in dit kamp!

Wij zien jullie graag dinsdag 24 juli!

Met vriendelijke groeten,

De welpenleiding (jongens).

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?