Skip to main content

Lieve scouting liefhebbers!

Graag nodigen wij jullie uit voor het familieweekend 2013! Dit jaar zal het familieweekend plaatsvinden vanaf vrijdagavond 14 juni tot en met zondag 16 juni.

 

Omschrijving

Een heerlijk lui weekend voor alle families van ‘t Volbert. Een uniek weekend waarbij jeugdleden samen met hun ouders kunnen proeven van het fijne scoutingleven! Net voor de zomervakantie is dit natuurlijk dé gelegenheid om de tent uit te proberen. Een programma met activiteiten is verzorgd, maar je mag ook zelf je eigen plan trekken. Niets moet, alles mag.

Op het terrein wordt op zaterdagmiddag opkomst gehouden van 1400-1630h door onze speltakken, dus het wordt nog even lekker gezellig druk en er is dus een hoop te zien!

Locatie

Dit jaar is het familieweekend op de Voshaar (www.buitencentrumdevoshaar.nl), een prachtig terrein in de natuur met een grote kampvuurkuil. Er zijn genoeg leuke kampeerplekjes en iedereen mag er zelf 1 uitkiezen! We moeten hier wel rekening met de natuur houden, en gelukkig zijn we daar best goed in bij scouting. Radio’s, geluidsapparatuur en honden zijn overigens niet toegestaan op de Voshaar.

Kamperen

Het is de bedoeling dat er in tenten wordt gekampeerd. Mocht je nou geen kampeerspullen hebben neem dan contact op met de organisatie. Als je het lief vraagt valt er waarschijnlijk wel wat te regelen. Voor zaterdagavond is het traditie om de BBQen.

Let op: Iedere familie verzorgt eigen kampeerspullen, BBQ en eten. Iedere familie is ook verantwoordelijk voor de eigen kinderen.

Arriveren en tijdstippen

Vanaf vrijdagavond 2000h kun je arriveren op de Voshaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om pas op zaterdag arriveren. Op zondagmiddag om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn. Let op: de auto mag niet het terrein op; parkeer de auto in de berm langs de weg!

Programma

o        Vrijdagavond vanaf 2000h: aankomst, tenten opzetten, ’s avonds een kampvuur.

o        Zaterdag: Je kunt een mooie wandeling maken in omgeving. ’s Middags is er opkomst voor welpen+scouts (1400-1630h), veel mensen gaan lekker BBQen,  ’s avonds een gemeenschappelijk kampvuur.

o        Zondag: Rustig wakker worden en rustig ontbijten. Begin van de middag is het alweer tijd om te vertrekken! Om 1400h dient het terrein weer leeg te zijn.

Kosten

De kosten bedragen 3,50 euro per persoon per nacht, en zijn tijdens het weekend contant te voldoen. Tijdens het weekend komt hier vanzelf iemand om vragen:-)

Aanmelden

Voor deelname aan het familieweekend is inschrijven vereist, en dat is mogelijk tot uiterlijk maandag 10 juni. Vul het formulier in op: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGl4Q2ZJYm9RaGtDVnV3d1czVUM4N1E6MA

Svp uiterlijk maandag 10 juni aanmelden!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?