Skip to main content

Hoi allemaal,

Het TVK is net achter de rug en wij willen de Arenden feliciteren met het winnen van de Gouden Paal (eerste plaats in het Scouts klassement). Inmiddels staan de officiële foto’s online op Facebook: https://www.facebook.com/TwentsVoorjaarsKamp/photos_albums.

Verder heeft iedereen (als het goed is) inmiddels de zomerkampbrief ontvangen, we willen je er nogmaals aan herinneren dat komend weekend het inschrijfformulier ingevuld mee moet nemen en inleveren bij de leiding.

Als laatste herinneren we je eraan dat in het weekend van 14 tot 16 juni het familieweekend plaatsvindt (niet deze week zoals per abuis is doorgegeven), je bent welkom om te komen kamperen op de Voshaar. Hou er rekening mee dat de opkomst op zaterdag ook op deze locatie plaats zal vinden.

Met vriendelijke groet,
De Verkennerleiding
Menno, Tim, Rob en Mark

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?