Skip to main content

Door : Pim & Cyrine

Vroeg in de morgen stonden we op na een korte nacht. Hoewel iedereen moe was, hadden we er wel veel zin in. Want wat gingen we doen? NAAR DE PRIMARK!!!!!!!!!!!!! Eindelijk, daar gingen we dan. Onze openbaarvervoerkaart was verlopen, en de Primark was 4 tot 5 kilometer verderop. Waren we vastbesloten deze leeg te roven. Maar de Primark was er ook op uit onze portemonee tot op het bot leeg te zuigen. Na een flink stuk te lopen   zagen we daar de Primark! Maar er zat een addertje onder het gras, we moesten namelijk voor elke leiding een outfit uitzoeken.

Dus we stormde de Primark in, en shoppen maar! We hadden twee uur de tijd, maar dat bleek niet genoeg te zijn. Vier uur(!!!) later kwam iedereen met tassen bepakt en doodmoe de Primark uit. Inge en Cyrine zei zelfs dat we wel 10 kilometer gelopen. Of in elk geval veel. Daarna hebben we lekker gegeten in het park. Daarna met De metro, de bus en de benenwagen naar de camping. We moesten wel nog even de tent opruimen en de afwas doen, vonden we hartstikke leuk (niet dus). Als klap op de vuurpijl hebben we het eten laten bezorgen, deze hebben we gezellig rond het kampuur opgepeuzeld. En hiermee eindigte onze laatste dag in Berlijn!

Pim en Cyrinetje!!!

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?