Skip to main content

Door : Karlijn & Lisa

Vandaag gingen we weg van ons mooie paleisje. L

De dag begon al met vroeg opstaan. Lisa, Karlijn en Anne wilden nog wel even blijven liggen. Maar Carlien en Sanne vonden dat we moesten opstaan.

We begonnen met een lekker ontbijtje van de dag ervoor, namelijk de spaghetti taco’s. Spaghetti taco’s zijn echt lekker (we hebben het idee van iCarly, jeuj!) maar het is wel een beetje gek haha! Ook de wraps waren lekker met crème freche en gehakt. Onze slaapkamer was een hell, het was echt een zooitje. Dus duurde het wel even 2 uur voordat de hele kamer leeg was. Ondertussen moesten er allemaal klusjes gedaan worden, zoals afwassen, de toilet poetsen enzovoort.. Zo klinkt het echt alsof we een badlife hebben, maar dat valt ook wel weer mee… Om 12:00  waren we op het station, en namen we de trein. Nadat we de trein hadden genomen, moesten we nog heel ver lopen, het was niet zo ver maar het voelde als 1000003 km. Maar eigenlijk was het maar 2,5 km J En wij liepen daar maar 25 min over, heel snel voor ons doen 😀 Toen kwamen we op de camping aan. Het is een leuke camping waar een bbq staat, en schommels J en een ZWEMBAD !!!! (zonder water ..) en niet te vergeten een wipwap, het zijn zelfs 2 wipwaps

We hebben onze tenten opgezet, en een paar hebben toen boodschappen gehaald, en ondertussen ging de rest lekker zwemmen in een meertje hier dichtbij. J De tenten zijn wel een beetje krap, want Carlien, Inge, Lisa en Karlijn passen nog maar net met z’n vieren in een 3 persoonstent. Tja, we zijn obese geworden van de lekkere chocola in Berlijn. Dus waarschijnlijk moeten we Inge uit de tent halen J nee… laten we dat maar niet doen, dan is het saai. Zometeen gaan we lekker rood, groen, gele roerbakgroente eten met witte kip, en roze rijst met zwarte spikkeltjes en oranje glitters 😀 Misschien zijn we aan het eind van de dag allemaal zwart, met oranje van het eten. Maar vandaag eten we een keer op tijd haha, J gisteren aten we om 22:00 uur, en eergister 20:00 uur, en die dag daarvoor 21:30 uur. Dus dan is 19:00 uur wel erg vroeg. Inge en Karlijn hebben net geslippergooid, en Lisa filmde het. Alleen Karlijn kon het niet zo goedL hij belandde achter de schommel…

Nu komt Inge huilend aanlopen omdat er geen nectarines meer zijn 😮 wat is ze toch een teletubbie, echt een po om precies te zijn…

Na een aantal dagen trams, metro’s en treinen zijn we heel wat verschillende type duitsers tegengekomen, en daaruit hebben we geconstateerd dat duitse kappers er niet zoveel van kunnen, of dat ze per ongeluk groene, blauwe of knalroze verf kochten ipv bruine, blonde of welke gezonde kleur dan ook..

niet zo heel geweldig dus, maar wel superleuk om naar te kijken hahaha J

we hebben trouwens net echt de beste dance-off ooit gehad, al moet ik toegeven dat Emma me heel, heel dik verslagen… ( nadat ik haar liet winnen natuurlijk (; )

maar wij gaan nu lekker van ons eten genieten, doei allemaal J.

 

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?