Skip to main content

Door : Linda & Loes

Yessss, we mochten eidelijk uitslapen (9:30). We begonnen de dag dus relax. Toen we de brunch op hadden konden we iets voor ons zelf doen. Om 13:00 gingen we klimmen in het klimbos op de camping.

Eerst gingen we een spel doen waarbij je elkaars namen leert kennen (de begeleider wist onze namen niet). Toen we daar mee klaar waren, kregen we uitleg hoe je goed en veilig je pak aan trekt, daarna deden we het pak goed en veilig aan. Toen we daar mee klaar waren kregen we uitleg over.

het klimmen, smilen en het verzekeren. Toen we daar mee klaar waren mochten we eidelijk zelf gaan klimmen. We moesten wel groepjes van 3 maken. Het was mega gezellig. Inge had bedacht om op de kop te gaan hangen. Dat zag er heel cool uit, daarom gingen de anderen dat ook doen.

Iedereen vond het superleuk en gezellig. Toen we klaar waren met klimmen gingen we even wat avondeten. Het was superr lekkeeer. Die avond gingen we nog het centrum in. We stapten in een bus. Die bus reed ons rond langs alle mooie gebouwen in Berlijn. We stapten in bij het nieuwe deel (we kwamen langs de Prada, Chanel, Gucci) en kwamen uit bij het oude gedeelte. We liepen naar het vliegveld van Berlijn (deze werd niet meer gebruikt). Toen we uitgekeken waren gingen we naar Postdammer platz. Dat was een hele groote koepel die heel mooi was verlicht. Hier waren we al eerder geweest.

Na al dat lopen waren we wel toe aan iets lekkers, dus gingen we een Sunday halen bij de MC Donald’s. Nadat we ons ijsje ophadden gingen we weer terug naar de camping. Om 01:00 waren we bij de camping. Toen we bij het kampvuur keken, zagen we rare mensjes die in witte jurken rond een kampvuur aan het zingen en dansen waren. We dachten dat ze geesten aan het oproepen waren ofzoiets. Het zag er best wel grappig uit maar het was ook raar. Door dit vreemde ritueel sliepen we nog later terwijl we de volgende dag er al om 06:30 uit moesten. We hadden er namelijk alles voor over om optijd bij de Primark te staan. (lees volgende keer).

Geschreven door Linda & Loes J

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?