Skip to main content

Door Cyrine & Pim
23:27 uur (laat in de avond) (ongecensureerd)

Na heel lang in de trein hebben gezeten (meer dan 9 uur!!), kwamen we aan bij een hek met een huisje aan. Dat huisje Bleek ons slaapplek te zijn. Het was aardig warm en Pim wilde haar super leuke (wollen!!) muts NIET afdoen! Ik was helemaal op en mijn rugzak schuurde op mijn schouders Die overgens veeeeeel te zwaar was, met dank aan mijn kleren en mijn oversized matje.

We konden onze spullen afdoen en dat deed ik met plezier!!! Na wat Gummiebeertjes van Pim, kwam Johannes met het fijne nieuws dat we onze spullen in de kamer konden dumpen. Maar eerst moisten ze dus naar binnen. De kamer bestond uit een GIGANTISCH stapelbed. Ik sliep natuurlijk boven naast Pim, Maud, mijn snoepjes en mijn lieftallige knuffelbeer Billy!!! Nadat ik verteld had dat ik over deze plek had gedroomd, gingen er een paar mensen naar de winkel.

Daarna volgde een glijbaan sessie van een mat, werd het tijd om te gaan eten: Pasta met kool en garnalen en spek. Ik koos voor de garnalen want ik mag geen spek. Daarna moesten wij een muggen plaag verdelgen. Na een potje van het Trappenspel, bleek maar weer dat ik daar ook niet echt goed in was. Daarna moest helpen in de keuken, en vroeg Inge of ik een stukje wilde schrijven voor ons logbook!

Cyrine(met wat hulp van mijn lieftallige assitente Pimmetje!)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?