Skip to main content

Beste welpen en ouders,

Na een mooie en lange vakantie begint het nieuwe seizoen bijna weer. De opkomsten zullen weer op gang komen! Zaterdag 31 augustus is de eerste opkomst van dit seizoen. De normale opkomsttijden worden hierbij gehanteerd: 14.00 uur tot 16.30 uur.

De welpen die gaan overvliegen naar de scouts zien wij ook nog op 31 augustus. De eerste opkomsten van augustus en september, tot aan het overvliegen, doen zij nog met de welpen mee. Bij het overvliegen nemen wij afscheid van de welpen Tijmen, Hugo en Ertugrul.

Na de eerste opkomst wordt z.s.m. een halfjaarplanning verspreid. Daarin staan onder andere de data van het overvliegen, de ouderavond, het weekendkamp en andere bijzondere activiteiten.

Let op: de berg gevonden voorwerpen van het zomerkamp liggen de 1e opkomsten tentoongesteld voor het clubhuis. Gelieve de spullen af te halen. Restanten zijn na de opkomst op 7 september niet meer onze verantwoordelijkheid!

Graag tot de 31e!

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding jongens.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?