Skip to main content

Lieve Scouts, R&S, leidings en SOSers en ouders van ‘t Volbert,

 

De herfst is begonnen! Het seizoen van de JOTI en natuurlijk ook van de herfsthike! Dit keer volgt de route het Trekvogelpad van Haaksbergen naar Bronkhorst, en vervolgens naar Brummen of (voor de fanatiekelingen) naar Zutphen via het Graafschappad. Campings bij Borculo en Vorden zullen zorgen voor een overnachtingsplaatsje.

Graag nodigen wij jullie uit voor de hike! Kun je de herfsthike niet op alle drie de dagen meemaken, maar wil je er supergraag bij zijn? Geen probleem! Je kunt ook een gedeelte van de hike lopen! Schrijf je in via deze link, en reserveer de data in je agenda!

En niet vergeten voor onderweg: een watermeloen! 😉

Tot bij de herfsthike (of eerder natuurlijk),

 

Martijn & Eddie

Voor info: mail Eddie: eddiepoppe@hotmail.com

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?