Skip to main content

Beste ouders,

Dit is het informatiebericht voor ouders van welpen jongens die deelnemen aan het Twents Voorjaars Kamp (TVK).

Allereerst: dank voor de inschrijving!

Het TVK is een meerdaags evenement (vrijdag-zondag), maar met de welpen jongens van ’t Volbert verschijnen we alleen op zaterdag 31 mei. Andere speltakken van ’t Volbert hebben gekozen voor een uitgebreider programma en blijven slapen (bv. de welpen meisjes).

De kosten zijn 4 euro per kind, contant bij aanvang te voldoen bij de eigen leiding Bram van ’t Volbert. Tijdens het TVK kunnnen wegens omstandigheden niet alle leiding aanwezig zijn; onze welpenleiding Bram is wel aanwezig. Wij zullen dit leidingtekort opvangen door op zaterdag 31 mei samen met de welpen meisjes te draaien. 

Locatie:  Op de Zuidkamp. Zie voor de locatie en routebeschrijving: http://www.twentsvoorjaarskamp.nl/deelnemers/waar-is-het/.

Tijdstip brengen kinderen: zaterdag om 09.30 uur. Tijdstip halen kinderen: zaterdag om 17.00 uur.

Kleding: Houd rekening met het weer, en denk aan een jas!

Eten/drinken: Voor gratis drinken wordt de hele dag gezorgd door de organisatie van het TVK. Wel wordt aanbevolen om zelf ook een flesje drinken mee te nemen, aangezien je niet de hele tijd bij de bar bent om te kunnen drinken. Daarnaast dient iedereen zelf een lunchpakket en voldoende tussendoortjes zelf te regelen. Het eten en drinken dien je zelf de hele dag bij je te dragen; handig is dus om dit in een gemakkelijk zittende rugzak te doen.

Contactpersoon voor deze dag is Bram Neervoort van de welpenleiding. Mochten er nog vragen zijn over deelname van de welpen jongens aan het TVK, neem dan even contact op met Bram: tel. 06-10884145,  bram@volbert.nl.

Informatie over het TVK: http://www.twentsvoorjaarskamp.nl/deelnemers/praktische-informatie-deelnemers-tvk-2014/.

Met vriendelijke groet,

De welpen jongens leiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?