Skip to main content

Lieve explorers,

Nog enkele dagen, dan is het zover: TVK2014! Hierbij wat praktische info.

Betalen!

Iedereen die nog niet heeft betaald: Graag uiterlijk maandag 25 euro overmaken naar rekening 605658927 tnv J. de Boer.

Materiaal verzamelen & opbouw

Donderdag 29 mei om 12:00 uur verzamelen we bij het clubhuis om het materiaal in te laden. Iedereen die kan: zorg dat je er bent, vele handige maken licht werk! Iedereen die dat wil mag dan al mee naar het TVK terrein. Je helpt dan mee met de opbouw. Wij hebben geregeld dat de TVK organisatie jullie beloont met een BBQ! Je kunt op donderdag ook al blijven overnachten. ’s avonds is er kampvuur en het is natuurlijk reuze gezellig. Johannes is er ook vanaf donderdagochtend. Doe je donderdag en vrijdag mee? Laat het even aan Johannes weten via Whatsapp of mail.

Verzamelen vrijdag

Op vrijdag verzamelen we om 18:30 uur bij ons clubhuis. Dan fietsen we met bagage naar het TVK terrein. Zorg dat je al avondeten hebt gehad!

Einde zondag

Om 14:30 uur is het programma afgelopen. Daarna gaan de afbreken, materiaal vervoeren, en terugfietsen. We verwachten tussen 16:00 uur en 17:00 uur af te sluiten bij ons clubhuis.

Boodschappen

Er moeten nog boodschappen gedaan worden voor ontbijt, lunch en avondeten. Wie wil dit doen? Regel de pas bij penningmeester Alon en zorg dat de boodschappen op tijd bij het clubhuis zijn op vrijdagavond. Overleg op de whatsapp! Het budget is 1 euro p.p. voor ontbijt en lunch, 3 euro p.p. voor avondeten. Koffie en thee is al geregeld op het TVK terrein en hoeven we niet mee te nemen!

Zakgeld

Neem vooral wat zakgeld mee. Op zaterdag is de Scoutshop aanwezig, op zondag de Padvinderwinkel. Het hele weekend zijn er snacks en drinken in cafe ‘The Black Pearl’.

Themakleding & uniform

Nu we eindelijk ons lijpe eigen uniform hebben, verwachten we natuurlijk ook dat je die aantrekt! Neem je lijpe explorer-trui mee en je das!!! Heb je thuis nog wat Vollywood themakleding: trek het aan!a

Extra informatie vind je op www.twentsvoorjaarskamp.nl/deelnemers/praktische-informatie-deelnemers-tvk-2014/

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?