Skip to main content

Beste explorers,

Komend weekend is familieweekend. Wij hebben flink gepuzzeld om de zomerkampmeeting, opkomst, bar, etc. te combineren tot een leuk programma. Belangrijk om te weten is dat we vrijdagavond niet op het Beundersveld opkomst hebben, maar gewoon in onze eigen kleine schuur. Een aantal van jullie had aangegeven niet of moeilijk terug te kunnen komen ’s avonds, dat leek ons niet wenselijk.

We beginnen met een zomerkamp overleg met de zomerkamp commissie. Alleen commissieleden hoeven daarbij aanwezig te zijn. Bedenk voor vrijdag alvast welke dingen je wilt doen in Innsbruck, dan kunnen we het programma rondbreien.

Daarna hebben we een superleipe WK opkomst! We gaan met z’n allen Spanje-Nederland kijken, dus kom in je oranje outfit :-B

Voor iedereen die vrijdagavond naar het Beundersveld gaat: we vertrekken na de wedstrijd vanaf ons clubhuis.

Het programma ziet er als volgt uit:

WanneerWatWaar?
Vrijdag
19:00 – 20:30 uurzomerkamp organisatie meetingkleine schuur
20:30 – 23:00 uurWK opkomst (Spanje – Nederland)kleine schuur
23:00 uurVertrek naar familieweekend voor iedereen die blijft overnachtenkleine schuur
Zaterdag
09:00 – 20:00 uureigen daginvulling & BBQ
20:00 – 01:00 uurBar tijdens familieweekendBeundersveld
Zondag
08:00 – 10:00 uurOntbijt serviceBeundersveld
13:00 uurInpakken & wegwezenBeundersveld

De ontbijt service en bar gaan alleen door wanneer er tenminste 5 explorers beschikbaar zijn om dit te runnen! Ook moeten er natuurlijk genoeg gegadigden zijn.  Je hebt via Whatsapp een verzoek ontvangen om aan te geven welke van deze diensten je kunt draaien. Heb je geen Whatsapp, mail dan naar explorerbegeleiding@volbert.nl . Alle euro’s die we verdienen zijn voor het zomerkamp.

groetjes en tot vrijdag!
Johannes & Leanne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?