Skip to main content

Beste explorers,

Komend weekend is familieweekend. Wij hebben flink gepuzzeld om de zomerkampmeeting, opkomst, bar, etc. te combineren tot een leuk programma. Belangrijk om te weten is dat we vrijdagavond niet op het Beundersveld opkomst hebben, maar gewoon in onze eigen kleine schuur. Een aantal van jullie had aangegeven niet of moeilijk terug te kunnen komen ’s avonds, dat leek ons niet wenselijk.

We beginnen met een zomerkamp overleg met de zomerkamp commissie. Alleen commissieleden hoeven daarbij aanwezig te zijn. Bedenk voor vrijdag alvast welke dingen je wilt doen in Innsbruck, dan kunnen we het programma rondbreien.

Daarna hebben we een superleipe WK opkomst! We gaan met z’n allen Spanje-Nederland kijken, dus kom in je oranje outfit :-B

Voor iedereen die vrijdagavond naar het Beundersveld gaat: we vertrekken na de wedstrijd vanaf ons clubhuis.

Het programma ziet er als volgt uit:

Wanneer Wat Waar?
Vrijdag
19:00 – 20:30 uur zomerkamp organisatie meeting kleine schuur
20:30 – 23:00 uur WK opkomst (Spanje – Nederland) kleine schuur
23:00 uur Vertrek naar familieweekend voor iedereen die blijft overnachten kleine schuur
Zaterdag
09:00 – 20:00 uur eigen daginvulling & BBQ
20:00 – 01:00 uur Bar tijdens familieweekend Beundersveld
Zondag
08:00 – 10:00 uur Ontbijt service Beundersveld
13:00 uur Inpakken & wegwezen Beundersveld

De ontbijt service en bar gaan alleen door wanneer er tenminste 5 explorers beschikbaar zijn om dit te runnen! Ook moeten er natuurlijk genoeg gegadigden zijn.  Je hebt via Whatsapp een verzoek ontvangen om aan te geven welke van deze diensten je kunt draaien. Heb je geen Whatsapp, mail dan naar explorerbegeleiding@volbert.nl . Alle euro’s die we verdienen zijn voor het zomerkamp.

groetjes en tot vrijdag!
Johannes & Leanne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?