Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

 

De welpen gaan op Zomerkamp van zaterdag 12 juli tot en met woensdag 16 juli. In deze informatiebrief geven we meer informatie:

  1. Locatie: het kamp wordt gehouden op buitencentrum de Voshaaar gelegen aan de Oude Boekelerdijk 40 in Enschede. Een routebeschrijving vindt u op de website http://www.buitencentrumdevoshaar.nl via het knopje contact / routebeschrijving.
  2. Brengen & ophalen: Op zaterdag kunt u uw welp in uniform brengen op de kamplocatie om 11:00h. Op woensdag is het kamp om 14:00 uur afgelopen en kunt u uw welp ophalen. De installatie begint een half uurtje voor het einde, om 13:30h, en daarbij zijn zijn alle ouders welkom.
  3. Noodnummer: Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer van Bram Neervoort: 06-16497349.
  4. Bevestiging aanmelding: We willen u vragen om uiterlijk 14 juni uw aanmelding te bevestigen via een internet-formulier op http://tinyurl.com/qb7752o. Op dit formulier staan ook enkele concrete afspraken omtrent de gang van zaken, en ook de betalingsinstructie.
  5. De kampbijdrage van €85,- per welp dient via de bank overgemaakt te worden, en moet 29 juni binnen zijn. Betalingsinstructies ontvangt u bij de aanmeldingsbevestiging (zie vorige punt). Let op: niet overmaken naar de rekening van de vereniging (waar de contributie heen gaat!).
  6. De leiding gebruikt het meest recente Kamp Informatie Formulier (KIF) van uw welp die u heeft ingeleverd. Bent u van mening dat de KIF van uw welp verouderd is en aangepast moet worden, dan kunt u een nieuwe opvragen via www.volbert.nl/ledenservice/documenten. Voor onjuistheden als gevolg van veroudering van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid.
  7. Verzekering: Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien u deze verzekering wenst, dient u deze zelf af te sluiten.
  8. Slaapspullen: Wij blijven slapen in een tent. Denk dus zelf aan slaapspullen: goede bodemisolatie (matje/luchtbed), een slaapzak, en een deken.
  9. Leiding: Het kamp wordt gedraaid door de bekende leiding van de welpen jongens en meisjes.
  10. Geen zakgeld of snoep meenemen! Het is niet toegestaan om zakgeld of snoepgoed mee te nemen op kamp. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.

11. Paklijst:

  • Een slaapzak en een zachte isolerende ondergrond (bijvoorbeeld een matje)
  • Een warme jas & regenkleding
  • Warme kleren voor bij het kampvuur
  • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen)
  • Pyjama
  • Zwemkleding met handdoek
  • Uniform
  • Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek
  • Theedoek
  • Evt. Medicijnen (geeft U dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding)
  • Zaklamp
  • Zonnebrandcrème
  • Antimuggen spray
  • Zakmes met naamlabel (wordt aan het begin van het kamp door de leiding ingezameld).
  • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd J

 

Denkt u bij ontvangst op zaterdag aan het inleveren van de Zakmessen. Uit veiligheidsoverwegingen mogen welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.

 

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, naam dan gerust contact met de leiding op: voor welpen-meisjes met Benjamin Waanders (tel. 06-30477217, email benjamin@volbert.nl) en met Tijs Weustenraad voor de welpen-jongens (email: tijs@volbert.nl).

 

Denk s.v.p. aan de aanmelding (uiterlijk 14 juni) en betaling (uiterlijk 28 juni); zie punten 4+5 hierboven!

 

We hebben er zin in!

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

de welpenleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?