Skip to main content

Lieve Explorers en ouders,

Wij hopen dat jullie allemaal zijn bijgekomen van een superfijn zomerkamp in Oostenrijk. Wij bijna 😉

Er staan inmiddels al behoorlijke wat foto’s in onze facebook-groep. Heb je zelf nog foto’s? Zet ze er dan bij! facebook.com/groups/volbert.explorers.zomerkamp.2014/

De eerste opkomst na de vakantie zal zijn op vrijdag 29 augustus. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verassing. Zet wel alvast in je agenda dat de opkomst om 18:00 uur begint. Rond middernacht zullen we sluiten.

Helaas hebben we het zomerkamp een klein beetje negatief gedraaid. Dit komt voornamelijk omdat de boodschappen en de bussen in Innsbruck aardig wat duurder uitvielen dan van tevoren was begroot. Het tekort is €10,- p.p. Daarom het vriendelijke verzoek of jullie dit bedrag willen overschrijven naar NL58RABO0141399015 t.n.v. Scouting ‘t Volbert Explorers. Meenemen tijdens de 1e opkomst mag ook.

Fijne vakantie en tot 29 augustus!
Leanne & Johannes

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?