Skip to main content

Lieve Explorers,

Wat fantastisch dat jullie met zoveel meedoen! Hierbij in het kort nog even de info die afgelopen opkomst ook al aan jullie is gegeven.

Deelname is individueel
Jullie doen ‘zelfstandig’ mee aan de herfsthike. Dat betekent dat er geen begeleiding is die jullie actief achter de broek aanzit. Je zult merken dat je met je eigen loopgroepje het hele weekend leiding, oud-leiding, ouders, S.O.S.-ers en stamleden tegenkomt. We slapen ’s avonds allemaal op dezelfde camping.

Materiaal, foerageren, route
Je zorgt met je loopgroepje zelf voor je eigen tent, kookgerei, BMS (Bord, Mok, Bestek). De organisatie koopt niet centraal eten en drinken in. Ook hier zorg je dus zelf voor. De route krijg je van te voren, je kunt dus ook vooraf bepalen waar je onderweg eten/drinken koopt.

Je zult zien dat het bij de herfsthike een traditie is dat er onderweg vaak gepauzeerd wordt om lekker wat te bakken. Neem dus ook voor overdag dingen als: bloedworst, pannenkoekbeslag, eitjes, wokgroenten, o.i.d. mee. Een fles of camelbag water is ook erg aan te raden.

De route krijgen jullie nog van Roel. Meestal is het een wandelkaart met de route ingetekend. Mocht je behoefte hebben aan

Verzamelen, begin, eind
We verzamelen, met alle andere deelnemers, zaterdagochtend om 10:15 op station Holten. Hoe je daar komt, mag je zelf weten. Stap je later in, of eerder uit (en doe je dus niet het hele weekend mee), dan dien je zelf uit te zoeken wat daarvoor handige locaties zijn.

Heb je nog prangende vragen? Stuur dan gerust een berichtje. Mart heeft al veel vaker meegelopen en Lisa haar vader organiseert de herfsthike, dus je kunt hun ook gerust om dingen vragen.

groetjes en veel plezier!
Johannes en Leanne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?