Skip to main content

Lieve scouting welpen meiden!

Zaterdag 22 en zondag 23 november is het zo ver, we gaan op weekendkamp! Jullie zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig wat het thema is, maar dit blijft nog even geheim…jullie ontvangen hierover binnenkort een Koninklijk bericht!

Aanvang & Locatie

We beginnen zaterdag 22 november om 11:00 uur. Het weekend zijn we te gast bij Scouting de Tubanten in de blokhut “de Horst”. Het adres van de blokhut is: Deldensestraat 248 in Almelo. Mocht je nieuwsgierig zijn dan kun je vast een kijkje nemen op de verhuurpagina van Scouting de Tubanten. Een link naar een kaart met de locatie kun je hier raadplegen.

Kosten

De kosten voor dit weekendkamp bedragen 18 euro. We vragen om de kampbijdrage uiterlijk 15 november over te maken naar het IBAN nummer NL41RABO0103267069 ten name van Scouting ’t Volbert.

Aan- afmelden

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan. Daarom ontvangen we graag je aanmelding (of als je helaas niet kunt afmelding) uiterlijk vrijdag 7 november, voor 23:59 uur. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar de leiding van de welpen meiden via het contactformulier op de website.

Installatie

Op zondag 23 november om 13:30 worden de welpen die zijn overgevlogen en die nieuw bij de groep zijn aangesloten geïnstalleerd. De familie / vrienden van de welpen zin van harte uitgenodigd om hierbij te komen kijken. Vanaf ongeveer 13:20 staat de koffie / thee klaar. Om 13:30 begint de installatie. Het is hiervoor belangrijk dat de nieuwe leden in ieder geval hun groene welpen uniform en Volbertdas dragen. Mochten er welpen zijn die dit nog niet hebben dan kan altijd even contact opgenomen worden met de welpen leiding. Spreek ons voor of na de opkomst even aan, of stuur een email naar de leiding via het contactformulier op de website. Een uniform kan worden gekocht via de website van de Scoutshop. De dassen kunnen via de leiding worden gekocht voor 5 euro.

Einde

Zondag 23 november om 14:00 uur is het kamp afgelopen en kunnen de meiden weer opgehaald worden.

Paklijst

– Groen welpen uniform en Volbertdas
– Slaapzak;
– Matje;
– Regenkleding;
– Pantoffels / sloffen / iets warms voor aan je voeten;
– Pyjama;
– Stevige, warme (wandel)schoenen;
– Bord, mok en bestek;
– Theedoek;
– Handdoek;
– Tandenborstel en tandpasta;
– Voldoende kleding;
– Warme trui / kleding voor ’s avonds bij het kampvuur;
– Zaklamp;
– Leesboek, muziek;
– Evt. medicijnen (geef dit even aan op de KIF, zie de informatie heironder onder het kopje “KIF”)
Denk bij ontvangst op zaterdag aan het inleveren van de Zakmessen. Uit veiligheidsoverwegingen mogen welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.

Brandhout

We hebben een mooie kampvuurplaats en openhaard. Mocht je vanaf huis nog wat brandhout kunnen meenemen: graag! Dat scheelt ons en jullie veel sprokkelen

KIF

Voor iedere welp ontvangen wij graag een volledig ingevuld “Kamp Informatie Formulier ” (hierna: KIF). Het document BLANCO_KIF kun je hier downloaden. Als de leiding al in bezit is van een recente KIF hoef je deze niet nog een keer in te vullen. Is de leiding nog niet in bezit van jou KIF stuur deze dan ingevuld zo spoedig mogelijk naar benjamin@volbert.nl.
Tijdens het weekendkamp moet de leiding in bezit zijn een KIF anders kun je niet mee!

Verzekering

Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien u deze verzekering wenst, dient u deze zelf af te sluiten.

Contact tijdens het kamp

Tijdens het kamp is Benjamin bereikbaar voor noodgevallen (telefoonnummer 06-30477217). Het is daarom niet nodig dat je zelf een telefoon meeneemt.

Vragen over het kamp?

Mocht je nog vragen hebben over het kamp, naam dan gerust contact met de leiding op via het contactformulier of spreek één van ons even aan voor of na de opkomst.

Tot slot

Wij hebben er erg veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 22 november!

Groetjes van de welpen meiden leidinks 🙂
Benjamin, Carlien, Lisa, Mark, Riduan

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?