Skip to main content

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

Neem alstublieft even de tijd om dit aandachtig door te lezen. Met behulp van de Rabobank clubkas campagne kunnen wij namelijk onze groepskas mooi spekken voor nieuw spelmateriaal!

En het enige wat u ervoor moet doen, is dit even doorlezen en vervolgens op onze vereniging stemmen! as easy as 1- 2-3       https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/enschede-haaksbergen/clubkas_campagne/

 

Rabobank Clubkas Campagne

Wat is de Rabo Clubkas Campagne?

Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door te stemmen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wie kunnen deelnemen?

De verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Enschede-Haaksbergen en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan de Clubkas Campagne. Om een extra ondersteuning te ontvangen dient een vereniging/stichting zich zelf aan te melden. Na aanmelding ontvangt zij een bevestiging. Vanaf dan kan de vereniging zichzelf profileren onder haar leden en de gemeenschap.

Wie mogen er stemmen?

Klanten die lid zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Enschede-Haaksbergen krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting rond de € 5 waard. De Clubkas Campagne komt één keer in de eerste helft van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?

Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Enschede-Haaksbergen en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.

 

Voor meer informatie:

Stem hier -> https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/enschede-haaksbergen/clubkas_campagne/

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur ’t Volbert

 

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?