Skip to main content

Lieve explorers,

Komend jaar staat de JAMBOVO weer op de planning. Dit betekent dat we een gezamenlijk zomerkamp hebben met alle andere speltakken. De JAMBOVO is van zaterdag 16 juli t/m zaterdag 23 juli 2016. Na inventarisatie bij jullie blijkt er ook grote behoefte aan een eigen zomerkamp (en we zijn er nu natuurlijk aan gewend om iets langer op zomerkamp te gaan 😉 ) . Deze willen we graag zo snel mogelijk plannen, zodat jullie ouders rekening kunnen houden met de eigen vakantieplannen.

De mogelijkheden

1) Vòòr de JAMBOVO

Van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juli. Dit valt nog voor de vakantie, in de week dat je boeken inlevert. Uit onze ervaring vorig jaar bleek dat de meesten van jullie dan al geen lessen meer hebben. Vraag aan je ouders of ze jou hier toestemming voor geven. Vraag na bij je school of dit bespreekbaar is en of het geen problemen oplevert met toetsen.

2) Direct na de JAMBOVO

We kunnen met ons eigen zomerkamp beginnen meteen na de JAMBOVO. Dus van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 juli. Dit is de week voordat de Bouwvak begint. Veel families houden daar altijd rekening mee. De bouwvak valt in 2016 van 1 t/m 19 augustus.

3) In de laatste week van de vakantie

De allerlaatste week van je vakantie is ook een mogelijkheid. Dus van zaterdag 20 t/m zaterdag 27 augustus. De meeste scholen, hogescholen en universiteiten beginnen op maandag 29 augustus.

Wat nu?

Vraag bij je ouders en op school goed na wat de mogelijkheden zijn. We moeten dit snel weten! Je hebt tot woensdag 21 oktober de tijd om je voorkeuren door te geven! Dit kan via doodle.com/poll/nicmurvi357vriw9 . Ook als je alle weken niet kunt, kun je dat aangeven in de Doodle.

Uiterlijk 1 november besluiten we welke week het wordt, zodat je ouders daar rekening mee kunnen houden met hun eigen verlof en vakantie.

Groetjes,
Niels, Pim, Inge, Teun (het bestuur)
Johannes, Leanne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?