Skip to main content

Beste scouts,

 

Hierbij ontvangen jullie de informatie voor het weekendkamp. lees deze goed door!

Locatie

Dit kamp wordt gehouden bij Scouting Weerselo: http://www.scouting-weerselo.nl/. Het adres en de routebeschrijving vind je onderaan dit bericht.

 

Data/tijden

Het kamp begint vrijdag 13 november om 20.30 uur. Omdat er nog een aantal Scouts geïnstalleerd moeten worden zal zondag om 14.30 uur de installatie zijn waarbij alle ouders van harte zijn uitgenodigd. Zondag om 15.00 uur is het kamp ten einde en kunnen de scouts opgehaald worden bij de kamplocatie.

 

Kampbijdrage

De kampbijdrage per scout is 25 euro. Deze kan bij het begin van dit kamp contant betaald worden.

 

Aan-/afmelden

Omdat wij in verband met de voorbereiding graag willen weten welke scouts er mee gaan wordt u verzocht om uiterlijk vrijdag 30 oktober door te geven of u zoon of dochter mee gaat. Dit kan door een mail te sturen naar marjolein@volbert.nl.

 

KIF

Van iedere welp dient de scoutsleiding in het bezit te zijn van een volledig ingevuld “Kamp Informatie Formulier” (hierna: KIF). Het document BLANCO_KIF kun je hier downloaden . Als de leiding al in bezit is van een recente KIF hoef je deze niet nog een keer in te vullen. Is de leiding nog niet in bezit van jouw KIF, zorg dan ervoor dat deze gemaild wordt naar marjolein@volbert.nl of tim@volbert.nl.
Tijdens het weekendkamp moet de leiding in bezit zijn van een KIF, anders kun je niet mee(!)

 

Verzekering

Elke scout is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat elke scout zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering en dergelijke af. Indien jij deze verzekering wilt, dien je deze zelf af te sluiten.

 

Paklijst:

 • Een slaapzak;
 • Een matje of luchtbed (een matje wordt geadviseerd omdat we in tenten slapen en dit meer warmte vast houdt);
 • Een jas & regenkleding;
 • Kleren voor bij het kampvuur (een warme trui);
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Uniform en das;
 • Voldoende kleding;
 • Tandenborstel met geschikte pasta; zeep en handdoek;
 • Theedoek;
 • Eventueel medicijnen (geef dit alsjeblieft aan op het KIF: het wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zakmes met naamlabel;
 • Bord, mok en bestek;
 • THEMAKLEDING!

 

Noodtelefoon

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer 06-23888103

 

Routebeschrijving:

Adres:

Alofssteeg 1

7595 PD Weerselo

 

Route:

Vanaf Scouting ’t Volbert rijd je naar Lonneker over de Oldenzaalsestraat. In Lonneker sla je bij de stoplichten linksaf de Scholten Reimerstraat in. Blijf in Lonneker rechtdoor rijden via het Dorpsplein, de Bergweg en rijd Lonneker uit op de Vliegveldweg en blijf deze weg volgen.

Na 2,7 kilometer sla je rechtsaf naar N737  Weerseloseweg. Blijf de N737 volgen tot in Deurningen. In Deurningen neem je de eerste afslag op de rotonde naar N738 Deurningerstraat.

Na 6,6 kilometer sla je op de T-splitsing linksaf naar N343 Bisschopstraat richting Weerselo. Direct erna sla je de eerste straat rechtsaf naar Holtwijkerstraat. Daarna neem je de eerste straat rechtsaf naar Haarstraat. Op de Haarstraat neem je de derde straat naar links naar de Alofssteeg. Na 700 meter zie je Scouting Weerselo aan de rechterkant.

 Route Scouting ’t Volbert – Scouting Weerselo

 

Met vriendelijke groet,

 

De scouts leiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?