Skip to main content

Geachte ouders/verzorgers van allemaal angsthazen,

Zaterdag 31 oktober, tijdens halloweenavond, gaan we met alle welpen, meisjes en jongens, spokenjagen! Angstaanjagende spoken en griezels hebben zich namelijk gevestigd in Enschede. We openen de jacht om 19.00 uur op het clubhuis. De zaterdagopkomst van 14.00 uur vervalt hierdoor, zodat jullie je geestelijk op de jacht kunnen voorbereiden. Uiteraard is deze tocht afschuwelijk eng. Daarom lopen jullie met ervaren spokenjagers (de leidinks natuurlijk).

De spoken en griezels moeten ons natuurlijk niet zien aankomen. Daarom is het belangrijk dat we onszelf verkleden als spoken of griezels! Uiteraard krijgt degene die het gruwelijkst eruitziet een prijs. We kunnen ze verjagen met onze straal des doods (een zaklamp, haha) … Neem die dus allemaal mee! Als we alle spoken en griezels hebben verjaagd, gaan we nog wat lekkers slobberen en sluiten we om 21.00 uur.

We zien jullie, dappere jagers, zaterdag!

Groeten,

De ervaren spokenjagers (jongens- en meisjeswelpenleiding)

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?