Skip to main content

Beste Volbertmensen,

Sommige mensen hebben meegelopen met de herfsthike en willen nog een keer zo’n prachtige hike doen. Anderen kunnen zich nog geweldige tochten herinneren van de afgelopen jaren langs bijvoorbeeld de Grolsch Veste, vlak over de grens in Duitsland of het lopen door een sprookjesachtig met sneeuw bedekt landschap. Dan is er goed nieuws voor jullie! Binnenkort wordt er weer een supergezellige kersthike georganiseerd voor jullie! In deze post krijgen jullie alvast wat informatie. Daarnaast kun je ook meteen inschrijven voor deze fantastische hike! Andere informatie zoals de locaties en paklijst wordt te zijner tijd ook bekend gemaakt op deze website.

Datum

De kersthike vindt plaats van vrijdagavond 11 december 2015 tot en met zondag 13 december 2015. Hieronder staat precies per speltak aangegeven wanneer de kersthike begint en eindigt.

Let op: de tijden zijn indicatief en kunnen nog worden gewijzigd.

 

Welpen

De welpen en hun leiding starten met een supergave wandelroute op zaterdag 12 december om 10.30 uur. Zaterdagavond 12 december is, na een overheerlijke stamppot boerenkoolmaaltijd op de eindlocatie, de kersthike om 20.00 uur afgelopen voor de welpen.

_RAY3219

Scouts

De scouts beginnen op vrijdagavond 11 december om 19.30 uur al met lopen van een leuke route naar een blokhut waar overnacht wordt. Op vrijdagavond loopt de scoutsleiding mee met de scouts. Na een overnachting lopen de scouts zaterdag verder over een supertoffe route naar de eindlocatie. Daar is voor de scouts op zaterdagavond 12 december na een lekkere warme stamppot boerenkoolmaaltijd de kersthike om 20.00 uur afgelopen.

_RAY3060

Explorers/stam/SOS/leiding

Voor de explorers, stam, SOS en leiding start de kersthike op vrijdagavond 11 december om 19.30 uur. Van daar lopen zij een geweldige route naar de eerste overnachtingslocatie. Zaterdag 12 december wordt natuurlijk ook een uitdagende route gelopen naar de tweede overnachtingslocatie. Bij de tweede overnachtingslocatie schuiven zij aan bij een gezellige en lekkere maaltijd stamppot boerenkool. Vanaf 20.00 uur, nadat de jongere deelnemers naar huis zijn vertrokken, gaan de explorers, stam, SOS en leiding het jaar feestelijk uitluiden! Zondag 13 december om uiterlijk 14.00 uur is de kersthike ook voor de explorers, stam, SOS en leiding afgelopen. Het vervoer naar huis hebben zij dan zelf geregeld.

_RAY3083

Niet-leden

Ook dit jaar is het mogelijk voor de overige belangstellenden om mee te doen met de kersthike. Ouders, broers, zussen en andere niet-leden kunnen op zaterdag 12 december een leuke wandelroute lopen om 11.00 uur. Zij lopen dezelfde route als de welpen, maar niet samen met de welpen. De overige belangstellenden beginnen dan ook pas om 11.00 uur met de wandelroute. Zaterdagavond 12 december is na een overheerlijke stamppot boerenkoolmaaltijd de kersthike om 20.00 uur afgelopen voor deze mensen.

_RAY3115

Deelnemersbijdrage

Om een fantastische kersthike te kunnen organiseren hebben wij natuurlijk ook een kleine financiële bijdrage nodig. Deze bijdrage wordt gebruikt voor onder andere de huur van de blokhutten, routebenodigdheden, eten en drinken. De deelnemersbijdrage is per categorie vastgesteld en staat hieronder:

 

Categorie Deelnemersbijdrage
Welpen 12 euro
Scouts: Vr+za lopen, ontbijt + diner za 19 euro
Scouts: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 16 euro
Scouts: Alleen za lopen, diner 12 euro
Explorers: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, wel slapen tot zondag 24 euro
Explorers: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, niet slapen tot zondag 24 euro
Explorers: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 16 euro
Explorers: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 17 euro
Explorers: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 17 euro
Stam/SOS/Bestuur: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, wel slapen tot zondag 24 euro
Stam/SOS/Bestuur: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, niet slapen tot zondag 24 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 16 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 17 euro
Stam/SOS/Bestuur: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 17 euro
Leiding in functie: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, wel slapen tot zondag 7 euro
Leiding in functie: Vr+za lopen, ontbijt + diner za, niet slapen tot zondag 7 euro
Leiding in functie: Alleen vr lopen, met overnachting vr-za (stopt na ontbijt za) 7 euro
Leiding in functie: Alleen za lopen, diner, niet slapen tot zondag 7 euro
Leiding in functie: Alleen za lopen, diner, wel slapen tot zondag 7 euro
Niet-leden: Alleen zaterdag lopen, diner 14 euro
Posthouders + hulpouders: dineren 0 euro
Alleen dineren (geen posthouders) 6 euro

 

De bijdrage dient uiterlijk 5 december te worden overgemaakt naar: NL66RABO 0103 2672 98 t.n.v. Scouting ’t Volbert o.v.v. KERSTHIKE + NAAM DEELNEMER

 

Let op:

Dit is een ander bankrekeningnummer dan voor de betaling van contributie!

Bij meerdere deelnemers a.u.b. voor elke deelnemer een aparte overmaking; dank u.

_RAY3364

Inschrijven

Ben je al helemaal enthousiast!? En kun je niet wachten tot de kersthike begint? Schrijf je dan nu supereenvoudig in via de onderstaande link.

 

Helaas pindakaas. Stuur je smeekgebed naar kersthike@volbert.nl

 

Inschrijven doe je bij voorkeur zo snel mogelijk, maar toch uiterlijk zaterdag 28 november 2015 om 23.59 uur. Voor ons is het om organisatorische redenen van belang om tijdig het aantal deelnemers te weten.

Tot het slot

Kun je echt niet wachten tot de kersthike begint? Of wil je weer leuke herinneringen ophalen over de kersthike? Kijk dan eens in de verslagen van eerdere kersthikes: http://www.volbert.nl/2012/02/verslag-kersthike-2011.

http://www.volbert.nl/2011/11/verslag-kersthike-2010.

 

Of kijk eens in het fotoalbum naar geweldige foto’s van de kersthike van de vorige keren: http://www.volbert.nl/fotoalbum/.

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met de Kersthike-commissie 2015: kersthike@volbert.nl.

 

Wij hebben er superveel zin in!

 

Met vriendelijke groeten,

 

De Kersthike-commissie:

 

Thomas Breijer;

Machiel Haveman;

Martijn Hendrikx;

Mark de Bruin;

Riduan Ringes;

Tijs Weustenraad.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?