Skip to main content

Lieve explorers,

De gehele Voshaar is veranderd in een grote vergaarput van wereldrampen. Wees voorbereid op het ergste en vrees voor je leven! Neem je über-ladylike survival pakket mee voor dit post apocalyptische avontuur!

Ons post-apocalyptisch begint vrijdag 22 april om 19:00 uur bij ons eigen clubhuis. Zorg dat je al je eigendommen op de fiets mee kunt nemen. Vervoer is in deze tijden niet voorhanden. De kosten voor deze flash-to-the-future zijn € 30,- per overlevende. Dit bedrag kan overgemaakt worden op het nog werkende IBAN: NL58 RABO 0141 3990 15 t.n.v. Scouting t Volbert Explorers.

Neem in ieder geval een survival blik met soep, worsten, nasi, o.i.d. mee. Die zul je zeker nodig hebben om te overleven! Vergeet dan ook niet je post-apocalyptische survival outfit, anders bevries je in de stikkende hitte!

Alle Survivalaars die afgelopen september de explorers hebben versterkt, worden tijdens het weekendkamp geïnstalleerd. Jullie ontvangen dan ook je explorer-trui. De trui kost € 35,- Je kunt dit samen met het kampgeld overmaken. Ga je niet mee op kamp? Maak dan alleen de kosten voor de trui over.

De installatie is zondag 24 april om 13:00 uur.
Tussen 14:30 uur en 16:00 uur zijn we terug bij het clubhuis in Enschede.

Groetjes,
De weekendkamp commissie

Cyrine, Simon, Daan, Teun, Anne

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?