Skip to main content

movie-poster-FB

Afgelopen maanden zijn enkele explorers flink aan de slag geweest met het verwerken van de vele uren video en vele foto’s die tijdens onze uitwisseling van afgelopen zomer zijn gemaakt. Eindelijk is het zover, de film is klaar!

Op 2 juli aanstaande gaat de film van ons zomerkamp 2015 in premiere in Concordia! Alle leden, leiding en ouders zijn van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. Aanvang is om 17:00 uur. De entree is € 5,- . Kaartjes zijn in de voorverkoop bij Concordia aan de kassa, en via de Concordia website. Explorers en deelnemers aan de uitwisseling kunnen gratis komen kijken.

We hopen zoveel mogelijk mensen te zien op 2 juli! Vergeet niet je kaartje snel te kopen: op = op !

Youth Exchange Neighbour Toes vertelt het verhaal van 17 scouts uit Enschede tijdens een internationale jongerenuitwisseling. Samen met vier begeleiders gaan zij op reis naar Sozopol in Bulgarije. Daar ontmoeten ze Bulgaarse, Roemeense en Poolse jongeren. 10 dagen lang kamperen ze samen om elkaars cultuur te leren kennen, vooroordelen weg te nemen, en outdoor activiteiten te ontplooien.

Deze film is samengesteld en gemonteerd door een van deelnemende jongeren op basis van al het ruwe materiaal geschoten tijdens de uitwisseling. De jongerenuitwisseling was een initiatief van Johannes en Leanne de Boer van Scouting ’t Volbert uit Enschede. De film en uitwisseling zijn tot stand gekomen met behulp van financiering vanuit het Erasmus+ programma; het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?