Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

Dit jaar is er, zoals eerder gecommuniceerd, weer een Jambovo-zomerkamp!  Jullie hebben al informatie gekregen over wanneer en waar dit zomerkamp is, de prijs en de inschrijving in een bericht op de website: http://www.volbert.nl/2016/03/jambovo-8-inschrijving-geopend-meld-je-nu-aan.

Hierna volgt aanvullende informatie op het vorige bericht.

Locatie

Dit kamp wordt gehouden bij scouting buitenterrein Gillwel Ada’s Hoeve: http://www.adashoeve.nl/.

De Welpen tenten komen te staan op Roggeveld C. Zie op plattegrond uiterst rechts van het Ada’s Hoeve.

Naamloos

 

Data/tijden

Op dinsdag 19 juli kun jij jouw welp in uniform brengen op de kamplocatie om 1030h. Wij openen om 1045h. Op zaterdag 23 juli is het kamp om 1300h afgelopen en kunnen zij op de kamplocatie worden opgehaald.

Noodtelefoon

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer  06-26945839 van Martijn Hendrikx .

Kampbijdrage

De kampbijdrage per welp is € 85,-. Betalingsinstructies worden door de commissie van het Jambovo gegeven.

Fiets meenemen

Net zoals bij het zomerkamp van vorig jaar, heeft iedereen dit jaar een fiets nodig. Verschillende excursies, zoals naar het zwembad gaan, zullen wij met de fiets doen. Zorg er dus voor dat jouw welp een goedwerkende fiets heeft.

Jullie dienen zelf ervoor te zorgen dat de fiets op het Ada’s Hoeve komt en na afloop van het kamp weer mee naar huis kan. Mocht je daartoe geen mogelijkheid hebben, dan raden wij je aan om onderling met andere ouders proberen te regelen of de fiets met iemand anders mee kan. Mocht dat uiteindelijk ook allemaal niet lukken, neem dan contact op met de leiding. Misschien is er nog een klein plekje over in een aanhanger waarmee wij het materiaal vervoeren naar het Ada’s Hoeve.

KIF

De leiding gebruikt het meest recente Kamp Informatie Formulier (KIF) van uw welp die u heeft ingeleverd. Bent u van mening dat de KIF van uw welp verouderd is en aangepast moet worden, dan kunt u een nieuwe opvragen via www.volbert.nl/ledenservice/documenten. Voor onjuistheden als gevolg van veroudering van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid.

 

Let op: bij de inschrijving heb je weliswaar eventuele dieetwensen en/of bijzonderheden doorgegeven. Echter vervangt dat niet het KIF; om mee te gaan op kamp is het noodzakelijk dat de leiding van de welpen jongens in het bezit is van een KIF.

Verzekering

Jouw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat jouw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien je deze verzekering wenst, dien je deze zelf af te sluiten.

Slaapspullen

Dit zomerkamp slapen wij in tenten. Het kan ’s nachts erg koud zijn. Neem dus een goede bodemisolatie

(isolatiematje/zelf opblaasbaar matje), slaapzak en/of deken mee.

Paklijst:

 • Fiets;
 • Eenslaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
 • Eenjas & regenkleding;
 • klerenvoor bij het kampvuur;
 • Drogereservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Zwemkleding en handdoek;
 • Uniformen das;
 • Tandenborstel met geschikte pasta & Zeep & Handdoek.
 • Evt. Medicijnen(geef dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p. Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zonnebrandcrème;
 • Anti muggenspray;
 • Zakmes met naamlabel;
 • Bord, Mok, Bestek met naamlabel.
 • Theedoek;
 • Evt. themakleding.
 • Ietslekkers voor de leiding wordt gewaardeerd 🙂

Overige informatie

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Machiel, Martijn en Tijs.

Denk je bij de ontvangst op dinsdag aan het volgende:

 1. Zakmessen dienen tegelijkertijd met de betaling te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 2. Snoepgoed thuislaten. Onze ervaring is dat privé snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.

Mocht je nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

We hebben er zin in.

Met vriendelijke groeten van de leiding welpen jongens.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?