Skip to main content

Geachte ouders/verzorgers en scouts van ’t Volbert

Een  week na het voorjaarskamp is het alweer tijd voor een ander kamp namelijk de RSW (regionale scoutingwedstrijden) die plaatsvinden op 14 en 15 april in Rossum.

Wat: Ieder jaar vinden in verschillende regio’s de regionale Scoutingwedstrijden voor de leeftijdsgroep scouts plaats. Hierbij nemen  patrouilles en rondes van verschillende scoutinggroepen uit de regio Essnlaand het tegen elkaar op om uiteindelijk de landelijke scouting wedstrijden (LSW) in Baarn te bereiken. Hiervoor moeten ze de strijd aangaan op verschillende disciplines namelijk: routetechnieken, kampopbouw en samenwerking maar vooral is de RSW een hele gezellige aangelegenheid.

Wanneer: Zaterdag 14 april 7:45 verzamelen we op het clubgebouw van Scouting Rossum. Het kamp is op zondag om 15:00 weer afgelopen waarna iedereen weer opgehaald kan worden van de bovengenoemde plaats.

Waar: Het kampeerterrein ligt bij de blokhut van Scouting Rossum. Tramweg 4, 7596 NA te Rossum. De coördinaten van het clubgebouw zijn:

Coördinaat X   O 6.93566606

Coördinaat Y   N 52.34326440

 

Thema: Planet Big Bang! Meer hierover is te lezen in het RSW-boekje

RSW-boekje met veel nuttige informatie volgt zo snel mogelijk

Wat mag er allemaal mee:

Uniform en das!

Slaapzak

Matje

Jas & Regenkleding

Reserve kleding

Warme kleding voor ’s avonds

vrijetijdskleding

Droge reserve sokken

Pyjama

Toiletspullen

Toiletpapier

Handdoek

Theedoek

Zaklamp

Zakmes

Themamateriaal

Bord, mok & bestek

Eventuele medicijnen  (s.v.p. doorgeven aan leiding en aangeven op KIF)

 

Wat mag niet mee:

De organisatie heeft liever niet dat mobiele telefoons worden meegebracht naar de RSW. Voor eventuele noodgevallen zijn wij (de leiding) altijd bereikbaar.

 

Teun :

Mart van Lier:

Echter mogen we maar 1 patrouille en 1 ronde naar de RSW sturen. Dit komt neer op 7 personen per patrouille of ronde. Naar lang wikken en wegen zijn wij tot de conclusie gekomen om een selectie te maken op volgorde van leeftijd. Degene die dit jaar niet meekunnen, hebben deze garantie wel tijdens de volgende RSW.

 

Voor het RSW werken we vanwege het geringe aantal plaatsen met een aanmeldsysteem in plaats van een afmeldsysteem zoals bij voorjaarskamp de bedoeling was. Aanmelden kan door een mail te sturen naar verkennerleiding@volbert.nl of padvindsterleiding@volbert.nl . Indien iemand van de 7 oudste scouts onverhoopt niet naar de RSW kan, hebben we vanzelfsprekend een plek te vergeven aan de scout die daarna het oudste is. Aanmelden voor de RSW is mogelijk tot en met maandag 2 april. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk bekend maken wie er meekunnen.

 

Voor de scouts die helaas niet meekunnen is er op zaterdag 14 april geen opkomst.

 

De Kosten voor de RSW bedragen 5 euro. 2 euro hiervan gaat naar de organisatie voor onkostendekking en 2 euro is bedoelt voor de themamaaltijd op zaterdagavond. Het geld dat overblijft gaat naar transport van goederen naar het kampterrein in Rossum. Dit bedrag kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout voor zowel de jongens als de meiden overgemaakt worden naar de bankrekening van de scoutsmeiden: NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. B.A.G. SCHRAVE-V.D. SALM. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat het Kamp Informatie Formulier (KIF) volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. We zien de bijdrage graag voor 7 april 2018 op de rekening.

 

We zijn nog opzoek naar ouders die eventueel met aanhanger spullen van ons willen vervoeren vanaf ons clubgebouw naar Rossum. Het betreft 2 kampkisten, 18 piopalen en slecht een paar tassen voedsel. Bent u degene die ons kan helpen bij deze taak dan ontvangen wij erg graag een mailtje: verkennerleiding@volbert.nl

 

Met vriendelijke scoutinggroet,

 

De scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?