Skip to main content

Gegroet, welp!

 

Wij, de wijze jungledieren uit Neede hebben de regie in handen in het oerwoud, het is er vredig dankzij de wet. Maar toen we jou te vondeling kregen, hebben we besloten om jou, het mensenkind, alles te gaan aanleren wat we weten! Je kan namelijk niet blind gaan jagen. We gaan ons best doen om jou vaardigheden bij te brengen zodat je zelf kan overleven in de jungle.

 

Elk dier heeft zijn eigen talenten. Zo kan Bagheera de panter muisstil sluipen, kan Chil de wouw scherp zien en snel vliegen, kan Hathi de olifant eeuwig blijven lopen, kan Koning Louie de orang oetan goed, tja, koning zijn en kan Baloe de beer goed honing eten. Omdat jij als mensenkind álle talenten hebt, maar gewoon nog niks weet, gaan wij samen met alle dieren er voor zorgen dat jij uiteindelijk ooit zelfstandig kan overleven in de jungle. Denk bijvoorbeeld aan vuur maken en modder op je gezicht smeren, eetbaarheid herkennen en rennend navigeren! We leggen graag dingen uit.

 

Wees welkom in de jungle. Gegroet: Hathi, Baggy, Chil, Baloe en Koning Louie.

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?