Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

De welpen gaan op weekendkamp! Op zaterdag 14 april om 11:00 uur verwachten we de welpen in uniform op de kamplocatie: Blokhut de Berkeboom in Neede, Bergweg 16, 7161 PN Neede. Op zondag 15 april begint om 14:30 uur de installatie van de nieuwe welpen; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 15:00 uur afgelopen.

 

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer 06-26945839 van Martijn Hendrikx.

 

De kampbijdrage per welp is €24,–. Deze kan bij het begin van dit kamp contant betaald worden.

 

In verband met de voorbereidingen willen we de aan- en afmeldingen uiterlijk donderdag 5 april ontvangen hebben. Stuur een e-mailbericht naar Martijn Hendrikx (martijn@volbert.nl). We doen ons best voor een superleuk weekend, en hopen daarom dat zo veel mogelijk kinderen meegaan.

 

Installatie

Op zondag 15 april om 14:30 uur worden de welpen die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de welpen jongens officieel geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hier bij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle welpen hun uniform en hun Volbertdas dragen. De welpen die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

 

KIF

Van iedere welp dient de welpenleiding in het bezit te zijn van een volledig ingevuld “Kamp Informatie Formulier” (hierna: KIF). Het document BLANCO_KIF kun je hier downloaden of is op te vragen bij de welpenleiding. Als de leiding al in bezit is van een recente KIF hoef je deze niet nog een keer in te vullen.

 

Paklijst:

 • Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
 • Een jas & regenkleding;
 • kleren voor bij het kampvuur;
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Uniform en das;
 • Tandenborstel met geschikte pasta & zeep & handdoek.
 • Medicijnen (geeft u dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p.? Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);
 • Zaklamp;
 • Zakmes met naamlabel;
 • Themakleding: survivallen in de jungle!
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd

Bord/mok/bestek wordt bij dit kamp centraal verzorgd. U hoeft dit niet mee te geven.

 

Overige informatie

We hebben de beschikking over een clubhuis, maar de welpen slapen dit keer in tenten! Het kan ’s nachts erg koud zijn. Neem dus een goede bodemisolatie (isolatiematje/zelfopblaasbaar matje), slaapzak en/of deken mee.

 

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Pim, Joppe, Dominique, Machiel en Martijn.

 

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

 1. De kampbijdrage kan contant worden voldaan bij aankomst.
 2. Zakmessen dienen tegelijkertijd met de betaling te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 3. Snoepgoed thuislaten. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.
 4. Indien uw kind medicijnen gebruikt, dient u deze in te leveren bij de leiding. De leiding bewaart deze en dient ze toe precies zoals op het KIF is aangegeven. Het is niet de bedoeling dat kinderen zelf medicijnen bewaren.

 

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

 

We hebben er zin in!

 

Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?