Skip to main content

Beste welpen meiden en ouders/verzorgers,

Aanstaande zaterdag 17 maart is er bij het ziekenhuis van Enschede een grootse open dag waar kinderen op laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het ziekenhuis en wat er hier allemaal gebeurd. Het lijkt ons leuk om hier met de welpen meiden naar toe te gaan, maar dit valt helaas buiten de opkomst tijden.

Om deze reden vragen we jullie om de welpen-meiden om 13:00 naar het MST te brengen en om 15:00 weer op te halen. We verzamelen voor de ingang van het ziekenhuis, hier kunnen de welpen ook weer worden opgehaald. Het adres is Koningsplein 1, 7512KZ Enschede.

Wilt u meer weten over de open dag? Klik hier voor de site van het MST.

Kan u welp niet mee of kunt u deze zaterdag niet naar het MST brengen, dan horen we dit graag en kijken we of er eventueel een andere oplossing te vinden valt.

Met vragen kunt u terecht bij Karlijn,

Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten,

Het leidingteam van de welpen-meiden

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?