Skip to main content

De informatie in deze post kan nog veranderd/aangevuld worden, lees daarom deze post vlak voor vertrek nog even door.

Beste Scouts,

Zoals eerder vermeld, komt het najaarskamp steeds dichterbij. Op vrijdag 23 november is het zover! Kom allemaal in je stoerste cowboy-, cowgirl- of indianenpak aandraven, want het thema van dit kamp is “het wilde westen”.

Locatie, Datum & Tijd

We hebben voor dit kamp het gebouw van Scouting Weerselo afgehuurd, het adres hiervan is;

Alofssteeg 1
7595 PD
Weerselo

Aanvang kamp: Vrijdag 23 november 2018 om 19:00 uur
Einde kamp: Zondag 25 november 2018 om 14:00 uur

Installatie

De Scoutsjongens en de Scoutsmeiden die nog niet geïnstalleerd zijn, zullen zondag 25 november tijdens het kamp geïnstalleerd worden. Dit zal die dag om 13:30 uur plaatsvinden. Jullie ouders/verzorgers zijn natuurlijk van harte welkom om dit bij te wonen!

Paklijst

 • Stevige tas
 • Uniform en das
 • Slaapzak
 • Matje
 • Jas & Regenkleding
 • Reserve kleding
 • Warme kleding voor ’s avonds
 • Droge reserve sokken
 • Stevige schoenen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Toiletpapier
 • Handdoek
 • Theedoek
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Themamateriaal
 • Bord, mok & bestek (tip: plak er een watervast label met de initialen van de scout op)
 • Eventuele medicijnen  (s.v.p. doorgeven aan leiding)
 • Iets lekkers voor de leiding 😉

 

Deelname

We gaan ervan uit dat alle scouts meegaan, mocht je niet mee kunnen op kamp, dan horen wij dat het liefst zo spoedig mogelijk per mail. Het afmelden kan tot zondag 18-11-2018, dit is tevens de deadline voor het betalen van de kampbijdrage.

 

Medische informatie/kampbijdrage

De kampbijdrage voor dit kamp is €25. Dit kan o.v.v. de voor- en achternaam van de scout voor zowel de jongens als de meiden overgemaakt worden naar de bankrekening van de scoutsmeiden: NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. B.A.G. SCHRAVE-V.D. SALM. Bij het ontvangen van de kampbijdrage gaan wij ervan uit dat de medische informatie op SOL volledig is ingevuld, de ouder/verzorg(st)er draagt hier zelf verantwoording voor. We zien de bijdrage graag voor 18-11-2018 op de rekening gestort.

 

Contact

Voor afmeldingen, vragen en opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar verkennerleiding@volbert.nl. Mocht u tijdens het kamp dringend contact met ons willen opnemen, dan kunt u bellen naar Mart van Lier: 06-832 542 15.

 

Wij hebben er al zin in!

 

Met vriendelijke groeten,

 

De Scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?