Skip to main content

Enschede, Nederland, Europa, Aarde, Zonnestelsel

13-11-18

Geachte microaardbewoners,

Zoals jullie uit deze aanhef wel kunnen opmaken zijn wij van het SETI-instituut ervan overtuigd dat er op meer plekken dan alleen de aarde allemaal bewoners zijn. Tevens hebben wij zoiets van, niet alle aardbewoners hoeven per se altijd op de aarde hebben gewoond.

Wij zijn van mening dat het van levensbelang is dat jullie meer te weten komen over eventueel buitenaards leven. Het educatieve onderdeel van het uitzonderlijke evenement waarvoor we jullie met klem uitnodigen laten we over aan de wetenschappers die bij ons in dienst zijn.

En ga niet grappig lopen doen en als alien verkleed verschijnen! Wij zijn namelijk bang en zeer ernstig als het over buitenaards leven gaat: kijk, ze kunnen net zo goed vriendelijk zijn, en van plan om onze kennis en cultuur te verrijken met de hunne, maar, zoals in allemaal films is te zien, kunnen ze net zo goed de aarde vernietigen. Om het zekere voor het onzekere te nemen moeten we allemaal zo goed mogelijk geïnformeerd, getraind en voorbereid zijn. Daarmee gaan we jullie helpen. Maar wees wel stipt op tijd! Niet te vroeg, niet te laat! Zorg dat je zaterdag 17 november om 11:00 uur in uniform op locatie bent. Na zondag 18 november om 14:30 uur, nadat de ongeïnstalleerden zijn geïnstalleerd en we gesloten hebben, krijgt de locatie een kritieke status en moeten alle deelnemers worden geëvacueerd.

Ernstige groeten,

Het SETI-instituut

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?