Skip to main content

Beste welpen jongens, welpen meisjes en ouders.

 

Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling. Nu moeten wij met de welpen jongens en welpen meisjes natuurlijk de gelegenheid hebben 2019 in te luiden. Daarvoor hebben wij een leuke activiteit op de planning staan.

Zaterdag 12 januari 2019 nemen de welpen jongens en welpen meisjes een Nieuwjaarsduik. Wij gaan zwemmen in het Aquadrome.

De Nieuwjaarsduik vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur; de welpen kunnen worden gebracht en gehaald bij zwembad het Aquadrome.

Aangezien deze activiteit iets meer kost dan de gemiddelde opkomst, vragen wij een kleine ouderbijdrage van vijf euro per welp. Deze kun je bij aanvang contant aan de leiding voldoen. S.v.p. gepast betalen.

De leiding verzorgt verder één pauze met drinken en een versnapering voor de welpen. Denk je hieraan niet genoeg te hebben, neem dan zelf ook voldoende drinken en eten mee.

Bij dit evenement gaat leiding mee naar het zwembad en houdt een oogje in het zeil. Alleen kan de leiding niet continu alle kinderen in de gaten houden. Daarom moet u zorgen dat uw kind voor dit evenement tenminste zwemdiploma A heeft én voldoende zwemervaring heeft om zonder continue begeleiding in het zwembad te zijn. Bij eventuele bijzonderheden omtrent zwemvaardigheid moet u de deelname uiterlijk 11 januari afstemmen met de contactpersoon van de speltak (welpen jongens: Martijn Hendrikx; welpen meisjes: Karlijn Hegeman).

 

Wij hebben veel zin in de Nieuwjaarsduik en hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groeten.

De respectievelijke leidingteams van de welpen jongens en de welpen meisjes.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?