Skip to main content

Beste welpen meisjes en jongens,

Op zaterdag 16 maart hebben wij een klimopkomst georganiseerd. De opkomst begint om 13:45 uur bij AvaTarz in Deurningen. AvaTarz bevindt zich aan de Hengelosestraat 230. De kinderen kunnen om 16:30 uur weer worden opgehaald bij AvaTarz. Mocht u niet over een auto beschikken, dan kan er gecarpoold worden met andere ouders. Dit kan onderling overlegd worden tijdens de opkomsten komende twee weken. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de leiding van de eigen speltak. Op www.avatarz.nl/adres-route/ kunt u de route vinden naar AvaTarz. Zorg ervoor dat je sportieve kleding aantrekt. Wij hebben er al zin in!

Sportieve groet,

De leiding van de welpen meisjes en welpen jongens.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?