Skip to main content

Beste ouders/verzorgers,

 

Ook dit jaar collecteert scouting ’t Volbert voor Jantje Beton (en ook voor zichzelf). Van de opbrengst gaat de helft naar Jantje Beton en de andere helft is voor scouting ’t Volbert. Van deze opbrengst wordt onder andere spelmateriaal gekocht.

 

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart vanaf 18.00 uur kunnen ouders helpen met collecteren. U kunt dan een collectebus ophalen in het clubhuis van ’t Volbert.

 

Op vrijdag 8 maart om 1830 uur is de opkomst voor de scouts jongens, meisjes en explorers op het Volbert. Om 2030 uur is de opkomst ten einde. Deze speltakken collecteren in de wijken rondom het Volbert.

Op zaterdag 9 maart is de opkomst voor de welpen meiden en jongens niet bij ’t Volbert, maar in de Enschedese binnenstad. De opkomst begint om 14.00u en zal tot 16.00u duren. U kunt uw welp brengen en halen op de genoemde tijden bij het ei van Ko (bij het stadhuis aan de Langestraat). De welpen dienen in uniform met das bij de opkomst te komen.

Net als voorgaande jaren vragen we om uw welp zelfgemaakte koekjes, cupcakes of brownies mee te laten nemen.

Deze kleine lekkernijen worden uitgedeeld aan de mensen die een bijdrage doneren aan Jantje Beton. Dus leef je uit op het bakken van de allerlekkerste koekjes, brownies of cupcakes.

 

De collecte door de welpen wordt uiteraard begeleid door de leiding van de welpen.

Tijdens de collecte wordt er gezorgd voor wat te drinken en een kleine versnapering.

 

Mocht het regenen, dan gaat de collecte door in één van de overdekte winkelcentra in de binnenstad.

 

Tot slot wil ik u vragen om uw medewerking te verlenen aan de collecte in de buurten rondom ’t Volbert en alle hulp is welkom.

 

Mochten er nog vragen zijn? Stel ze gerust.

 

Met hartelijke groet, de Jantje Beton commissie,

Pim Beune, Dominique Vos en Lisa Meems.

 

 

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?