Skip to main content

Beste Leiding,

Ook dit jaar is er weer een geweldig leidingweekend! Uit de datum planner is als meest geschikte datum 31 mei, 1 & 2 juni gekomen. Dit valt gelijk met het hemelvaartweekend dus een extra lange editie van het leidingweekend. Hieronder staat alvast wat informatie over dit het weekend.

 

Data/tijden

Op vrijdag 31 mei worden jullie om 1000h op een geheime locatie verwacht.
Op zondag 1 juni verwachten wij rond 1500h weer terug te zijn bij ’t Volbert.

 

Locatie + vervoer

De kamplocatie is voorlopig nog geheim, dit zal bekend worden gemaakt aan de deelnemers tijdens het leidingweekend. Wel gaan wij vrijdag ochtend vanaf een geheime locatie ergens in Nederland met auto’s een bepaalde route volgen om uit te komen bij de kamplocatie.  De begin locatie zal 168 uur voor de start van het leidingweekend worden bekend gemaakt aan de deelnemers.
Het is hiervoor noodzakelijk dat je als deelnemer een groepje heb gevormd met andere leiding en beschikking heeft over gemotoriseerd vervoer.

 

Aan-/afmelden

Het aanmelden voor het leidingweekend gaat per team.
Voor het aanmelden moet je een mailtje sturen naar teun@volbert.nl waarin je aangeeft wie de teamleden zijn, wie de eigenaar van de auto is en wat jullie superepischelijpethemagerelateerde groepsnaam is. Wil je in verband met de voorbereidingen de aanmelding van je groepje uiterlijk 1 april 2019 doorgeven.

 

Overige informatie

Het thema van deze editie van het leidingweekend is Mythologie . Het is aan te raden om in de weken voorafgaand van het leidingweekend studie te doen naar Noordse , Azteekse, Egyptische & Keltische mythologie. Ook kennis over Astronomie, vector calculus en routetechnieken zal goed van pas komen.
Verdere informatie over de kosten, paklijst en andere zaken zullen in de weken voorafgaand van het leidingweekend worden verstrekt aan de deelnemers.

 

Mocht je nu al vragen hebben over het kamp, neem dan contact op met de organisatie.

We hebben er zin in!
Met vriendelijke groeten,

Christopher & Teun

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?