Skip to main content

Beste ouders/verzorgers en welpen,

 

De welpen gaan op weekendkamp! Op zaterdag 30 maart om 11:00 uur verwachten we de welpen in uniform op de kamplocatie: Scouting John F. Kennedy: Manegeweg 5, 7602 CH Almelo. Op zondag 31 maart begint om 14:30 uur de installatie van de nieuwe welpen; ouders zijn hierbij van harte welkom. Het kamp is daarna om 15:00 uur afgelopen.

 

Tijdens het kamp is de leiding voor dringende gevallen bereikbaar op het noodtelefoonnummer 06-15465889 van Pim Beune.

 

De kampbijdrage per welp is 25 euro. Deze bijdrage moet voor donderdag 28 maart op de volgende rekening staan:

 

NL60 RABO 0103 2671 15 t.n.v. Scouting T Volbert.

In de omschrijving graag de naam van het kind. Per kind gelieve een aparte betaling.

 

In verband met de voorbereidingen willen we de aan- en afmeldingen uiterlijk woensdag 27 maart ontvangen hebben. Inschrijven kan via deze link. We doen ons best voor een superleuk weekend, en hopen daarom dat zo veel mogelijk kinderen meegaan.

 

Installatie

Op zondag 31 maart om 14:30 uur worden de welpen die zijn overgevlogen en/of die nieuw zijn bij de welpen jongens officieel geïnstalleerd. Alle ouders zijn van harte welkom om hier bij te zijn. Het is voor de installatie belangrijk dat alle welpen hun uniform en hun Volbertdas dragen. De welpen die geïnstalleerd worden hoeven alleen een uniform aan, en dus nog geen das; zij ontvangen apart een bericht over de installatie.

 

Paklijst:

 • Een slaapzak en een zachte ondergrond (bijvoorbeeld een matje);
 • Een jas & regenkleding;
 • kleren voor bij het kampvuur;
 • Droge reservesokken, waterdicht schoeisel (bv laarzen);
 • Pyjama;
 • Uniform en das;
 • Tandenborstel met geschikte pasta & zeep & handdoek.
 • Medicijnen;
 • Zaklamp;
 • Zakmes met naamlabel;
 • Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd

Bord/mok/bestek wordt bij dit kamp centraal verzorgd. U hoeft dit niet mee te geven.

 

Dit kamp wordt gedraaid door de bekende leiding: Pim, Joppe, Machiel en Martijn.

 

Denkt u bij de ontvangst op zaterdag aan het volgende:

 1. Zakmessen dienen te worden ingeleverd. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de welpen alleen met toestemming onder toezicht in de kampvuurkuil met messen ‘spelen’.
 2. Snoepgoed thuislaten. Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.
 3. Indien uw kind medicijnen gebruikt, dient u deze in te leveren bij de leiding. De leiding bewaart deze en dient ze toe precies zoals op de gegevens in SOL zijn aangegeven. Het is niet de bedoeling dat kinderen zelf medicijnen bewaren.

 

Mocht u nog vragen hebben over het kamp, neem dan gerust contact met de leiding op.

 

We hebben er zin in!

 

Met vriendelijke groeten van de welpenleiding.

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?