Skip to main content

Beste ouders en scouts,

Zoals jullie weten gaan we binnenkort alweer op zomerkamp. Het zomerkamp is van zaterdag 13 juli 14:00 uur tot en met zaterdag 20 juli 11:30 uur.  Waarna we met zijn allen naar het clubhuis rijden waar het kamp wordt afgesloten. In dit bericht wordt alle informatie over het kamp weergegeven:

Locatie:

De deelnemers worden op zaterdag 13 juli 14:00 uur verwacht bij Scouting Langenberggroep Ede

Adres:

Buurtmeesterweg 27, 6711 HL Ede

Zaterdag 20 juli kunt u uw kind hier weer ophalen om 11:30 uur.

Aanmelden:

We willen u vragen om uiterlijk vrijdag 28 juni uw aanmelding te bevestigen via deze link: https://forms.gle/oKsQ4F9uAkNXTWsY6 Op dit inschrijfformulier staan ook enkele concrete afspraken omtrent de gang van zaken en de betalingsinstructie.

Noodnummer:

Tijdens dringende gevallen is het altijd mogelijk contact op te nemen met de volgende personen:

Teun : 

Joster Schrave:

Kampbijdrage:

De kampbijdrage is voor dit zomerkamp vastgesteld op €130 per jeugddeelnemer en dient uiterlijk 28 juni overgemaakt te worden op de bankrekening van de scouts meiden: NL38 RABO 0103 2671 23 t.n.v. B.A.G. SCHRAVE-V.D. SALM. vermeld bij het overmaken alstublieft de naam van de scout.

Fiets:

Ook tijdens deze editie is het opnieuw de bedoeling dat de fiets meegenomen wordt. We doen een aantal activiteiten namelijk buiten ons kampterrein. De scouts moeten daarom een goede fiets meenemen! Met goede banden, ketting en verlichting etc. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om de fiets op het kampterrein te krijgen en weer mee te nemen naar huis. Als dit niet lukt, raden we het aan om andere ouders te vragen of ze kunnen helpen. Als dit echt niet lukt, neem dan contact op met de leiding. dan kunnen we kijken of er nog een klein plekje is in de aanhanger.

KIF formulier en medicijnen:

Met een KIF-formulier kunt u contactinformatie, diëten, allergieën, medicijngebruik of andere bijzonderheden aan ons doorgeven. Deze informatie wordt met de aanwezige leiding besproken en vertrouwelijk behandeld. Het KIF formulier is aan te passen in SOL. Het formulier staat na inloggen dan onder het kopje Mijn scouting –> Aanvullende lidgegevens.

  • U bent als ouder/verzorger zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een KIF met volledige en actuele informatie.
  • Voor onjuistheden of onvolledigheden van het KIF aanvaardt de leiding geen aansprakelijkheid.
  • bij de inschrijving heeft u weliswaar eventuele dieetwensen en/of bijzonderheden doorgegeven. Echter vervangt dat niet het KIF; om mee te gaan op kamp is het noodzakelijk dat de leiding van de scouts in het bezit is van een KIF.

Verzekering:

Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien u deze verzekering wenst, dient u deze zelf af te sluiten.

Slaapspullen:

Dit zomerkamp slapen de scouts in een tent. Denk alstublieft aan de volgende spullen: matje, slaapzak, toiletartikelen etc.

Thema:

Het thema van dit jaar is CSI. Crime Scene Investigation is een televisieserie die draait om een team van forensisch onderzoekers die er alles aan doen om misdrijven in hun stad op te lossen. Klinkt nogal spannend toch?

Een globale paklijst:

Fiets;

Een rugzak (om alles in te doen);

Een slaapzak;

Matje en eventueel een isolatiematje;

Kussen;

Jas en regenkleding;

Voldoende kleding (maar zeker niet te veel);

Kleren voor bij het kampvuur;

Waterdichte ingelopen schoenen waar de scout lang op kan lopen;

Voldoende sokken;

Dagrugzak;

Bidon;

Pyjama;

Zwemkleding en handdoek;

Uniform en das;

Toiletspullen

Tandenborstel en tandpasta

Evt. Medicijnen(geef dit even aan op het Kampinformatie-formulier s.v.p. Deze wordt op aanvraag verstrekt door de leiding);

Zaklamp;

Zonnebrandcrème;

Anti-muggenmiddel;

Zakmes;

Bord, Mok, Bestek met naamlabel;

Theedoek;

Iets om mee te vermaken, (spel, boek etc.);

Snoep;

Iets lekkers voor de leiding wordt gewaardeerd;

Wij kijken heel erg uit naar een geweldig zomerkamp!

Met vriendelijke groet,

De scoutsleiding

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Hi!

Waar kan ik je mee helpen?